Helvetia Anaitasuna – Barça: La Lliga arrenca a Pamplona!

Helvetia Anaitasuna – Barça: La Lliga arrenca a Pamplona!

(20:30 hores, Gol) Després de la suspensió dels primers partits, els blaugranes viatgen aquest dimecres per iniciar la Lliga Sacyr ASOBAL en un desplaçament doble

Un últim entrenament abans d’arrencar, ara sí, la Lliga Sacyr ASOBAL. El Barça va completar aquest dimarts la darrera sessió de preparació abans de la disputa del primer partit de la competició, que serà aquest dimecres (20:30 hores, Gol) a la pista de l’Helvetia Anaitasuna. A Pamplona el Barça iniciarà la defensa del títol de la regularitat, amb només dos partits a les cames les Supercopes de Catalunya i d'Espanya) però amb més d’un mes de pretemporada.

Serà un desplaçament doble, ja que el Barça es quedarà concentrat a Pamplona un cop acabi el partit, i des d’allà es desplaçarà el divendres a Logronyo per jugar el següent partit. Així, els culers disputaran les jornades 2 i 4 de la Lliga en poc més de 48 hores.

Novetats per a l’estrena

Per aquest motiu, Xavi Pascual va informar abans d’arrencar l’últim entrenament que s’endurà entre 18 i 19 jugadors per aquestes dues jornades, en funció de l’evolució de Jure Dolenec, que té unes molèsties al genoll dret. La baixa confirmada és la de Timothey N’Guessan, amb una lesió al lligament lateral extern del turmell esquerre. Qui sí que viatjarà serà Raúl Entrerríos, que es va perdre la Supercopa d’Espanya per unes molèsties al genoll esquerre. El tècnic blaugrana ha confirmat que, si tot va bé, el capità entrarà en alguna de les dues convocatòries.

Xavi Pascual i Raúl Entrerríos han estat els encarregats d’atendre Barça TV abans de començar l’últim entrenament previ a l’inici de la Lliga. Tots dos han expressat les ganes que té l’equip d’arrencar la competició, i han coincidit en advertir que la pista de l’Anaitasuna “mai és fàcil”. L’equip pamplonès estrena entrenador aquest curs (Quique Domínguez) i ha incorporat jugadors importants, com Juan del Arco o Ander Torriko, entre d’altres.

Declaracions prèvies de Xavi Pascual:

“Els dos partits que hem jugat ens han anat molt bé, hem anat de menys a més i ara ens falta competir més”.
“Aquesta setmana tenim dos partits complicats fora de casa que ens exigiran un nivell més elevat”.
“Quan comences la temporada sempre penses que l’equip millora, i estic força content de com estan integrats en l’equip els quatre nous. Ells no senten que són nous, sinó que estan integrats completament en el funcionament”.
“L’Anaitasuna ha canviat l’entrenador i l’equip; no és l’equip de l’any passat. El Quique Domínguez és un entrenador extraordinari que sempre treu el millor dels seus equips”.
“Hem d’esperar un partit complicat. La pista de l’Anaita no és fàcil per a nosaltres, sempre ens posen molts problemes. Tenen jugadors molt joves i el que he vist d’aquesta pretemporada m’ha agradat molt”.

Declaracions prèvies de Raúl Entrerríos:

“Tenim bones sensacions, a mesura que han avançat les setmanes d’entrenaments i els partits que hem tingut s’ha demostrat que hem anat agafant el ritme que volem”.
“Ara tenim una setmana amb dos partits en els quals hi tenim molta il·lusió i molta gana per competir”.
“La pista d’Anaitasuna no se’ns dona del tot bé, sempre ens costa treure-hi els partits endavant. Hem d’estar atents per molts motius, per l’equip rival i perquè és l’inici d’una competició a la qual tenim moltes ganes”.
“Tinc moltes ganes d’estar a la pista i recuperar aquelles sensacions que tant de temps portem anhelant”.
“Veurem com es va desenvolupant la competició amb la situació que tenim, però la intenció és anar sumant cada jornada, millorar, i recuperar la normalitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut