Foto d’equip per afrontar l’inici!

Foto d’equip per afrontar l’inici!

El Barça de Xavi Pascual ha arrencat la setmana amb la sessió de fotos de la temporada abans de començar la Lliga Sacyr ASOBAL amb dos desplaçaments consecutius

Dilluns de càmeres i flaixos a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El Barça d’handbol ha arrencat la setmana amb l’habitual sessió de fotos de cada inici de temporada, abans d’afrontar el començament de la Lliga Sacyr ASOBAL el proper dimecres (20:30h, Gol) a Pamplona. Entre fotos i fotos, els blaugranes han completat el primer entrenament de la setmana per preparar la visita a l’Helvetia Anaitasuna. Després d’aquest partit, els culers encadenaran un segon desplaçament a Logroño, encara amb data i hora per confirmar.

Els jugadors del Barça s’han fet les fotografies de temporada individuals, i també s’han fet la foto de grup amb l’staff al complet. La foto d’una temporada 2020/21 plena de reptes i incertesa a parts iguals. A la fotografia d’equip hi apareixen els 20 jugadors de la plantilla i hi destaquen les quatre cares noves (Janc, Makuc, Langaro i Frade). Per primera vegada en 18 anys no hi és Víctor Tomàs, ja retirat a causa d’una afectació cardíaca, i el seu relleu com a capità l’ha agafat Raúl Entrerríos.

Després de l’ajornament dels dos primers partits de la Lliga (jornades 1 i 3), la competició domèstica arrencarà aquesta setmana amb dos partits (jornades 2 i 4). I només una setmana després, el proper dijous 17, el Barça inaugurarà una nova edició de la Lliga de Campions a la pista del Motor Zaporozhye.

L’staff tècnic de la temporada 2020/21

Entrenador: Xavi Pascual
2n entrenador: Fernando Barbeito
Ajudant tècnic: Toni Rubiella
Preparador físic: Roger Font
Metge: José Antonio Gutiérrez
Fisioterapeutes: Sebastià Salas i Enric Vila
Delegat: Javier Gutiérrez
Scouting: Jordi Rosell
Encarregat de material: Pablo Lescay

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut