El Barça aposta pel rosa i el verd en la seva tercera equipació

El Barça aposta pel rosa i el verd en la seva tercera equipació

La samarreta es pot comprar des d'aquest dilluns i fins al dia 11, de manera exclusiva i amb un nombre limitat d’unitats, a les Barça Store i a la plataforma ‘online’ del Club, i després a la resta de punts habituals

A Barcelona el dia clareja, el sol comença a despuntar i la ciutat adquireix diferents tonalitats: el rosa de la matinada i el verd blavós del mar ens anticipen un paisatge lluminós, vibrant, mediterrani, que és en el que s’inspira la tercera equipació del FC Barcelona per a la temporada 2020/21. Aquest dos colors també queden reflectits de manera simbòlica en la tecnologia utilitzada per a la seva confecció i a partir de la qual s’aconsegueix un teixit altament lleuger, elàstic i transpirable.  La base rosa representa la lleugeresa del teixit i la llibertat de moviments, mentre que els detalls verds remeten a una bona transpiració i absorció de la suor i a oferir una sensació de frescor.

La nova samarreta ja es pot adquirir, a partir d’aquest 7 de setembre i fins a l’11 d’aquest mateix mes, de manera exclusiva a les Barça Store, però també es pot comprar online a través de la plataforma de compra. A partir del mateix dia 11 de setembre també estarà disponible a la resta de punts de venda habituals.

La samarreta adopta el rosa com a color predominant per segon cop en la seva  història - l’anterior va ser en la temporada 2017/18, també en la tercera equipació-, però en aquest cas incorpora el verd i el negre, que apareixen en les vores de les mànigues i en el coll. L’escut també es dibuixa sobre un fons verd mentre que el grafisme dels patrocinadors (en l’equip masculí, el patrocinador principal, Rakuten, en la part davantera i Beko, en la màniga, i en l’equip femení Stanley), són de color negre. Els logos de Nike -main partner- en la part davantera, i Unicef, al dors, també son de color negre. En el cas de l’equip femení, és la primera vegada que es comercialitza la tercera samarreta amb el logo del patrocinador, una versió que estarà disponible en els punts de venda i canals oficials del Club.

mini_3200x2000_KV_Mixto_CAT_exclusive

El rosa i el verd també protagonitzen la resta de l’equipació. Els pantalons són completament verds, mentre que en les mitgetes predomina aquest mateix color, però amb presència també del rosa en la part superior. La senyera, igual que en la primera i en la segona samarreta, se situa en el dors, just a sota del coll.

Aquesta equipació és la que lluirà l’equip en els partits que jugui fora del Camp Nou (principalment en els de la Champions League, però també de la Lliga i de la Copa del Rei) quan hagi de portar una samarreta més clara per evitar la coincidència amb el rival, ja que tant la primera -blaugrana- com la segona -negre- d’aquesta temporada són ambdues de tonalitats fosques.

Menys impacte en el medi ambient

Per a la producció de la samarreta i els pantalons d’aquesta equipació s’ha utilitzat polièster 100% reciclat, obtingut a partir d’ampolles de plàstic reciclades que es fonen per obtenir un fil molt fi. D’aquesta manera, s’obté un teixit que permet el millor rendiment en la pràctica esportiva i que tingui menys impacte en el medi ambient.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut