Coelho i Matheus, adaptació  exprés

Coelho i Matheus, adaptació exprés

Els dos fitxatges estrangers del Barça de futbol sala s’han acoblat ràpidament al grup i poden oferir rendiment immediat en una temporada carregada de reptes

L’adaptació d’André Coelho i Matheus Rodrigues al Barça de futbol sala va pel bon camí després d’un mes de pretemporada. Els seus padrins a l’equip han estat els dos capitans. Dyego ha fet d’amfitrió de Coelho els primers dies a Barcelona, mentre que Sergio Lozano s’encarrega de portar amb cotxe a Matheus als entrenaments. Coelho i Matheus són molt diferents entre si, per joc i per caràcter, però tenen un punt en comú: la il·lusió de triomfar al Barça.

André Coelho, de perfil més defensiu, és un jugador experimentat i té un caràcter més extravertit. Té 26 anys, és campió d’Europa amb Portugal i té una llarga trajectòria al futbol sala europeu amb el Braga i el Benfica. Matheus Rodrigues, de perfil més ofensiu, és un jugador jove amb molta projecció i és més tímid de caràcter. Té només 23 anys, s’ha format i ha jugat tota la vida al Corinthians i viu la seva primera experiència lluny del Brasil.

Coleho, intel·ligència i ambició

André Coelho té un caràcter optimista. Sap que la normativa UEFA l’impedirà jugar la Final Four de la Champions al Palau però això no el desmotiva. “Em sento part de l’equip i si guanyem el títol ho celebraré com si hagués jugat”, assegura. És un jugador intel·ligent dintre i fora de la pista, amb estudis d’enginyeria superior, i vol ser l’arquitecte del nou Barça. “Vull ajudar a construir un equip guanyador, els jugadors vivim dels títols i jo tinc mentalitat guanyadora i donaré la vida per aquest escut i per guanyar totes les competicions”, diu. I a l’hora de demanar, no es talla ni un pèl. “Vull la lliga, la Champions, la Supercopa, la Copa i la Copa del Rei, ho vull guanyar tot”, assegura carregat d’ambició.

Matheus, talent i projecció

Matheus Rodrigues és un dels jugadors joves amb més projecció del futsal mundial. Esquerrà habilidós, de joc alegre i descarat, Matheus treballa a marxes forçades per adaptar-se el més ràpidament possible al futsal europeu després de destacar al Brasil fins al punt de debutar amb la selecció absoluta. “És cert que el futsal europeu és diferent, però al Barça no es nota tant aquesta diferència perquè hi ha molts jugadors brasilers i perquè practiquem un tipus de joc més alegre i ofensiu, més semblant al que es juga al Brasil”, diu Matheus. El jugador es mostra molt segur d’ell mateix i està convençut que sorprendrà a l’afició del Palau. “Seré el mateix Matheus que era al Brasil, un jugador a qui li agrada l’un contra un i el dribling i, sobretot, un jugador molt treballador”, diu sobre ell mateix.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut