Barça – Recam Làser Caldes: Amb un objectiu final!

Barça – Recam Làser Caldes: Amb un objectiu final!

(21.30 hores, Esport3) L’equip barcelonista ha de superar la semifinal contra el Caldes si vol revalidar la Lliga Catalana

El Barça és el vigent campió de la Lliga Catalana Frit Ravich i té l’ambició per revalidar el títol. Ja ha superat els vuitens de final contra el Mataró (2-8 i 11-2) i els quarts davant el Taradell (5-2). El següent repte és superar el Recam Làser Caldes a la semifinal d’aquest dijous (21.30 hores, Esport3). Aquest duel es jugarà a Vic, el mateix escenari de l’ajustada final del setembre del 2019 contra els calderins (3-4 amb gol de Pascual a la pròrroga).

Després de descansar dimarts amb la satisfacció del bon joc realitzat, el conjunt barcelonista s’ha exercitat aquest dimecres per preparar un duel que es preveu “molt complicat”, segons va descriure Edu Castro després dels quarts de final. El Caldes no ha tingut cap baixa i s’ha reforçat amb “un jugador estel·lar” com el Sergi Miras (procedent del Porto i amb passat al Barça).

“Tenen un ritme de bola molt alt, fa molts anys que juguen junts i s’han consolidat”. “Per desgràcia, no es pot anar al pavelló però animo a tothom a veure el partit per la televisió”, va concloure Castro.

Helder Nunes (autor d'un golàs contra el Taradell) i Pablo Álvarez també van mostrar la seva ambició: “com que no sabem quan tornarem a jugar, tenim molta motivació per guanyar”, diu el portuguès. “Després del que hem viscut, cada partit és una oportunitat”, comenta l’argentí, afegint que el duel contra el Caldes serà “igual o més difícil que el de fa un any”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut