Primer entrenament del Barça B 2020/21

Primer entrenament del Barça B 2020/21

El filial blaugrana ha fet avui la primera sessió de la temporada amb les grans novetats de Gustavo Maia, Moussa Ndiaye i Álex Ruiz i el retorn dels cedits Arnau Comas i Lucas de Vega

El Barça B 2020/21 s’ha posat avui en marxa. Els jugadors disponibles del filial de Garcia Pimienta han fet el seu primer entrenament, seguint tots el protocols que marquen les autoritats sanitàries per la crisi de la COVID-19, al Camp 4 de la Ciutat Esportiva amb les grans novetats dels nous fixatges, Gustavo Maia, Moussa Ndiaye i el porter Álex Ruiz i el retorn dels jugadors Arnau Comas i Lucas de Vega que la passada temporada van jugar cedits a l’Olot i el Cartagena, respectivament. Collado, Rosanas i Labinot, lesionats, continuen el seu procés de recuperació mentre que Hiroki Abe seguiex aïllat al seu domicili després de donar positiu per COVID a la prova PCR a la que va ser sotmès la setmana passada. També s'ha incorporat als entrenaments Carlos Polo, Peque, que la temporada passada va jugar cedit a l'Olot.

Garcia Pimienta tampoc ha pogut comptar en aquest primer entrenament amb el jugadors internacionals Lazar Carevic, Ludovit Reis i Reis Manaj, que es troben convocats per les seves respectives seleccions, mentre que Arnau Tenas, Ilaix Moriba, Konrad, Jorge Cuenca, Monchu i Akieme s’han incorporat als entrenaments del primer equip. Els juvenils Gerard Fernández i Nico González, per la seva part, ja s’han sumat avui a la dinàmica d’entrenaments del Barça B.

 

Declaracions de Garcia Pimienta

“Comencem amb molta il·lusió una nova temporada al millor club del món. Avui és el primer entrenament d’una nova temporada que, de moment, es incerta. No sabem la data d’inici ni com serà la competició, però nosaltres som el Barça B i el nostre primer objectiu és la formació dels jugadors. Així que estem ja entrenant per si el primer equip necessita de nosaltres. Els nostres jugadors han d’estar en plena forma per si l’entrenador del primer equip els necessita convocar per entrenar o jugar amb ells. El nostre objectiu és, per tant, estar preparats per si el primer equip necessita els nostres jugadors i per si la Lliga de Segona Divisió B, com tot sembla indicar, comença a finals d’octubre”, ha explicat el tècnic Garcia Pimienta abans de valorar molt positivament els fixatges de Gustavo Maia, Moussa Ndiaye i Álex Ruiz i el retorn dels cedits Arnau Comas i Lucas de Vega: “Els nous fixatges són jugadors molt joves que havien destacats als seus clubs d’origen i la secretaria tècnica s’havia fixat amb ells. Tenim moltes esperances posades amb ells i desitgem que la seva adaptació sigui ràpida, mentre que Comas i De Vega tornen després de créixer i fer una temporada molt bona a l’Olot i Cartagena. Seran dos jugadors molt importants aquesta temporada en aquest nou Barça B”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut