Barça – Taradell: Cap a Vic per buscar l’accés a la semifinal

Barça – Taradell: Cap a Vic per buscar l’accés a la semifinal

(21.30 hores, Esport3) L’equip barcelonista comença la setmana jugant els quarts de final de la Lliga Catalana (a porta tancada)

El Barça d’hoquei patins inicia aquest dilluns una setmana que es preveu intensa. Almenys, aquesta és la voluntat d’un equip que anirà aquest dilluns a Vic amb el desig de tornar-hi el dijous i el dissabte. L’Olímpic de la capital d’Osona torna a ser la seu de la fase final de la Lliga Catalana Frit Ravich, que es disputarà a porta tancada per motius sanitaris.

Després de superar amb molt bones sensacions l’eliminatòria contra el Mataró (2-8 i 11-2), el conjunt barcelonista afronta aquest dilluns (21.30 hores, Esport3) els quarts de final contra el Taradell. “Ara comencem de zero. Serà un partit a caixa o faixa i hem de tornar a començar”, expressa Edu Castro, satisfet amb el joc dels seus jugadors.

El Taradell ha superat el Vic aquest diumenge, en una ajustada eliminatòria (doble empat 3-3) que s’ha decidit a la tanda de faltes directes amb un últim gol de Víctor Crespo, la novetat d’un equip en que ha tingut l’única baixa de David Martínez.

En cas de guanyar, el Barça tornaria a Vic per disputar la semifinal de la competició catalana el dijous 3 (21.30 hores, Esport3) davant el Garatge Plana Girona o el Recam Làser Caldes. I la final seria el dissabte 5.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut