Barça-UCAM Múrcia: Segon triomf de la pretemporada (89-84)

Barça-UCAM Múrcia: Segon triomf de la pretemporada (89-84)

Els de Jasikevicius sumen el segon triomf en dos partits en un duel igualat i amb 31 punts culers en el darrer període

Victòria del Barça en el segon test de pretemporada, disputat al Barris Nord de Lleida. Els culers s’han imposat 89-84 a l’UCAM Múrcia en un duel igualat i en el qual el conjunt murcià ha tingut avantatges properes als 10 punts. Els de Sarunas Jasikevicius han sabut ajustar el marcador i s’han mostrat molt encertats en el darrer període amb 31 punts. Calathes, amb 17 punts, i Davies, amb 16, han estat els màxims anotadors del Barça.

Igualtat en un partit irregular

El Barça ha inaugurat el marcador amb un triple de Smits. A partir d’aquí, però, un parcial de 0-9 favorable a l’UCAM Múrcia ha capgirat el marcador (3-9, min 4). Els de Jasikevicius han aconseguit neutralitzar el marcador, però el major encert del conjunt murcià els ha donat novament una diferència propera als 10 punts (18-25, min 9). Però uns darrers segons molt bons defensivament del Barça han deixat el 24-25 al final del primer quart.

La igualtat s’ha mantingut en el segon període. Deu minuts en els quals el Barça no ha pogut controlat el rebot i les pèrdues de pilota les ha aprofitat UCAM Múrcia per mantenir el marcador ajustat al descans (40-41). 

L’inici de la segona meitat ha estat marcat pel poc encert dels homes de Jasikevicius i això ho ha aprofitat l’UCAM Múrcia per situar un parcial de 0-10 (40-51, min 24). Mica en mica, els blaugranes han anat trobant la fluïdesa ofensiva i retallant la diferència en el marcador, tot i que han afrontat el darrer període set punts per sota (58-65).

Festival anotador culer

En el darrer període el Barça ha firmat una bona defensa, fet que ha permès als de Jasikevicius capgirar el marcador i endur-se el triomf. Aquest fet, conjuntament amb els 31 punts anotats pels culers, i un bon encert en els darrers compassos del matx amb el marcador igualat ha donat el triomf al Barça (89-84). Aquest diumenge els culers s’enfrontaran al Joventut a l’Olímpic de Badalona a partir de les 20.00 hores en el tercer test de pretemporada.

Fitxa tècnica: 

Barça, 89
UCAM Múrcia, 84

Barça: Heurtel (9), Hanga (2), Claver (7), Smits (12) i Davies (16) -cinc inicial-, Bolmaro (4), Mirotic (8), Calathes (17), Pustovyi (-), Oriola (9), Sergi Martinez (2), Brancou (3) i Badji (-).

UCAM Múrcia: Frankamp (23), Rojas (9), Strawberry (6), Radovic (-) i Lima (15) –cinc inicial-, Davis (6), Townes (2), Jok (9), Cate (-) i Malmanis (-).

Parcials: 24-25 / 40-41 / 58-65 / 89-84

Àrbitres: Perea, Padrós i Baena.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut