BM Benidorm – Barça: Retorn des d’allà on ho vam deixar

BM Benidorm – Barça: Retorn des d’allà on ho vam deixar

(17 hores, Gol) La Supercopa Sacyr ASOBAL reactiva les competicions domèstiques, quasi sis mesos després, amb la repetició del que va ser l’últim partit abans de la Covid-19

El Barça i el BM Benidorm s’enfronten aquest dissabte (17 hores, Gol) amb la Supercopa Sacyr ASOBAL en joc quasi sis mesos després de la final de la Copa del Rei 2020. Aquell va ser l’últim partit abans que tot s’aturés a causa de la Covid-19, i tots dos conjunts reactivaran les competicions domèstiques amb un altre títol en joc.

Aquell darrer precedent, però, no serà cap referència, tal com va assegurar Xavi Pascual en la prèvia del partit. Segons el tècnic blaugrana, tots dos equips han canviat molt des d’aleshores. “Especialment el Benidorm, que s’ha reforçat molt bé per a aquesta temporada”, deia Pascual.

El Palau d’Esports l’Illa de Benidorm acollirà el primer partit oficial de la temporada 2020/21 en l’handbol estatal, tot i que el Barça ja va aixecar el primer títol del curs, la Supercopa de Catalunya, en superar al Fraikin BM Granollers (32-25). Una setmana després, el conjunt de Xavi Pascual buscarà el segon títol contra un Benidorm molt reforçat per afrontar la seva primera participació europea.

Les lesions condicionen la convocatòria

Els blaugranes van viatjar a Benidorm aquest divendres després de completar un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Xavi Pascual s’ha endut 17 jugadors a terres alacantines, en una convocatòria en què destaquen les baixes per lesió de Raúl Entrerríos i Timothey N’Guessan. El capità blaugrana té molèsties al genoll esquerre, mentre que el francès es va fer una lesió al lligament lateral extern del turmell esquerre durant el partit de la Supercopa de Catalunya.

A diferència del Barça, el Benidorm de Fernando Latorre ha disputat tres partits amistosos de pretemporada abans de disputar la Supercopa. Els alacantins van superar al Fertiberia Port Sagunt (24-33) i al Quabit Guadalajara (25-27) en els dos primers partits, però va tancar la preparació amb una derrota contra l’Ángel Ximénez-Avia Puente Genil (22-25).

La Supercopa de Benidorm serà el pas previ a l’inici de les competicions regulars. I és que està previst que la Lliga Sacyr ASOBAL arrenqui la propera setmana amb dues jornades consecutives. En cas que la situació sanitària ho permeti, el Barça obriria la Lliga rebent al Palau al Fertiberia Port Sagunt (dimecres 2, 21:30h) i al Bada Osca (dissabte 5).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut