Barça – Mataró: L’hoquei torna al Palau Blaugrana!

Barça – Mataró: L’hoquei torna al Palau Blaugrana!

(16.00 hores, Barça TV) L’equip barcelonista disputa la tornada dels vuitens de final d’una Lliga Catalana a porta tancada

El debut del dimecres a la pista del Mataró va servir per recuperar sensacions i tornar a disputar un partit oficial que tindrà un segon capítol aquest dissabte (16.00 hores, Barça TV i BarçaTV+), en la tornada dels vuitens de final de la Lliga Catalana – Frit Ravich. Igual que en el partit d’anada, el duel que acollirà el Palau Blaugrana (el primer des de la irrupció del Coronavirus) es jugarà a porta tancada per motius sanitaris.

“Tornar a jugar al Palau és una alegria. Llàstima que no sigui amb aficionats perquè els trobem molt a faltar i juguem per a ells”. En cas de classificar-se per jugar els quarts de final, aquests es disputarien el dilluns 31 de juliol (21.30 hores, Esport3) a Vic i també a porta tancada.

En el compromís del dimecres a Mataró, el conjunt d’Edu Castro va realitzar un partit complet i va acabar-se imposant amb sis gols d’avantatge (2-8). “Més enllà del resultat de l’anada, hem de pensar en fer un bon partit”, afirma el tècnic de l’Hospitalet, destacant “volem fer un hoquei ràpid, amb pressió constant i que hi hagi moltes assistències”.  

Helder Nunes també ha destacat que “no pensem en els gols que vam fer en l’últim partit, sinó en competir i jugar bé”. El desig és poder “arribar al bon nivell de joc de la temporada passada”.

L’equip ha preparat el retorn de l’activitat al Palau amb un entrenament aquest divendres, jornada en que també ha conegut que s’ha suspès definitivament la Copa del Rei 2020 (prevista per disputar entre el 17 i el 20 de setembre). “És una mala notícia perquè la Copa és la festa màxima de l’hoquei. Entenc que la decisió és la més encertada perquè, malauradament, estem en la situació que estem”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut