Gonzalo: “Sempre que puguem buscarem jugar bé i guanyar”

Gonzalo: “Sempre que puguem buscarem jugar bé i guanyar”

Els de Xavi Pascual viatgen aquest divendres cap a Benidorm per disputar el dissabte la Supercopa Sacyr Asobal (17.00 hores)

Nou repte: la Supercopa Sacyr Asobal d’aquest dissabte davant el Benidorm (17.00 hores). Els homes de Xavi Pascual viatgen aquest divendres en autocar amb 17 jugadors. La novetat respecte de l’equip que va jugar la Supercopa de Catalunya és Mamadou Diocou, que s’estrena en una convocatòria aquesta temporada. Són baixa Raúl Entrerríos, per unes molèsties al genoll esquerre, i Timothey N’Guessan, amb una lesió al lligament lateral extern del turmell esquerre. “Independentment que sigui pretemporada  volem guanyar un altre títol.Estem entrenant bé i l’equip necessita partits”, afirma el tècnic Xavi Pascual. 

Gonzalo Pérez de Vargas

“Tots ens hem d’adaptar a les noves condicions i al no haver pogut jugar partits de pretemporada. Això no treu que siguem favorits i nosaltres anem, com sempre, amb l’objectiu d’aconseguir un títol”.

“L’equip vol recuperar la dinàmica que vam deixar abans de l’aturada. L’últim partit havia estat també contra el Benidorm, en una Copa del Rei molt completa en què tot l’equip va participar”.

“A tots ens va agafar el confinament en un molt bon moment i hem hagut de reprendre les coses on les vam deixar. Estem en l’inici d’una temporada molt incerta però sempre que puguem buscarem jugar bé i guanyar”.

“Ara mateix la Supercopa és l’únic títol que tenim la certesa que jugarem, així que sempre que tinguem l’oportunitat voldrem gaudir-ho com a equip i fer els deures”.

Xavi Pascual

“Hem jugat només un partit, en el qual també hi havia un títol en joc. Independentment que sigui pretemporada, volem guanyar un altre títol”.

“Tenim ganes que torni la normalitat, amb les dificultats que sabem que hi ha. Quan juguem volem estar segurs i que hi hagi un control absolut de la situació”.

“Estem entrenant bé i l’equip necessita partits. Estem lluny del nivell que volem assolir i a més amb les baixes que estem tenint. Si podem jugar ho farem encantats de la vida, i si no seguirem entrenant per posar-nos a punt”.

“Ja no hi ha nous i vells. Els fitxatges estan integrats, però que no hi hagi partits els dificulta l’acoblament al joc col·lectiu. Els veig molt bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut