L’MVP en vol més!

L’MVP en vol més!

“Estem treballant molt i ens estem preparant molt bé per arribar en les millors condicions possibles a la cita de la Champions”, reconeix Adolfo

Després de viure una temporada inoblidable en l'aspecte individual amb la consecució de l’MVP, el trofeu de màxim golejador i el nomenament com a segon millor jugador del món, Adolfo en vol més. L’objectiu és passar pàgina el més ràpidament possible de la derrota en el play-off contra el Llevant i la primera oportunitat passa per la Final Four de la Champions que es disputarà al Palau entre el 9 i l’11 d’octubre. “És cert que tenim l’espineta de la Lliga clavada, sobretot per la manera com es va produir la derrota, i precisament per això ara més que mai toca mirar endavant i lluitar per tots els objectius d’aquesta temporada que són molts i són apassionants tots”, explica Adolfo.

“Estem treballant molt i ens estem preparant molt bé per arribar en les millors condicions a la cita de la Champions”, diu Adolfo. “Veig l’equip amb moltes ganes i amb molta ambició, tenim molt en joc i ens fa molta il·lusió aquesta Final Four que s’ha de disputar al Palau i que és el nostre principal objectiu”, remarca el de Santa Coloma.

Adolfo també elogia els nous fitxatges. “Quan el Barça es fixa en ells és perquè són grans jugadors, ens poden aportar molt en tres posicions clau i segur que ens ajudaran a créixer com a equip”, diu. Adolfo també reconeix que l’adaptació de Coelho, Matheus i Feixas està sent molt bona. “S’estan adaptant ràpidament, tot l’equip els estem intentant ajudar en tot el possible i ells són molt bons i també tenen una gran qualitat humana”, explica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut