Mataró – Barça: Primers minuts amb bones sensacions (2-8)

Els d’Edu Castro s’han imposat en una bona segona meitat del conjunt culer en l’anada dels vuitens de final de la Lliga Catalana, el primer partit en 172 dies

El Barça d’hoquei patins ha tornat a disputar un partit 172 dies després del darrer, i ho ha fet jugant el de l’anada dels vuitens de final de la Lliga Catalana davant el Mataró. Els d’Edu Castro s’han imposat en un duel igualat i en què els barcelonistes s’han mostrat molt més efectius de cara a porteria a la segona meitat (2-8). Aquest dissabte al Palau es disputarà a partir de les 16.00 hores a porta tancada. En el partit d’avui també ha tingut lloc el redebut de Sergi Llorca amb el primer equip culer.

Primera meitat igualada

Els primers minuts de joc han estat marcats per la igualtat entre els dos equips. Els d’Edu Castro s’han avançat des del punt de penal amb un gol de Pau Bargalló (min 5). Una diana que ha obtingut resposta ràpida en el Mataró mitjançant Gerard Cusachs. Ràpidament ha arribat la resposta de Matias Pascual, que ha situat l’1-2 amb un xut creuat de pala (min 8).

Abans del descans, però, el Mataró ha situat el 2-2 mitjançant Conrad Xicota. Abans, una targeta blava a Pablo Álvarez ha originat una falta directe que Sergio Fernandez ha aturat, sumant així una nova intervenció de mèrit. I és que tant ell com el porter local Martí Almeric, amb passat a l’hoquei formatiu blaugrana, han firmat una gran primera meitat.

Pluja de gols

La segona meitat ha estat dominada pels d’Edu Castro, que amb sis gols han aconseguit un triomf ampli. Nil Roca situava el 2-3 al minut 35 i iniciava així un seguit de dianes culers. Pocs segons després seria Pablo Álvarez (2-4, min 36) des del punt de penal. El mateix jugador argentí no ha pogut marcar després de la desena falta local, però en la següent jugada ha assistit a Sergi Panadero en el cinquè gol de la nit (2-5, min 37).

El Barça no ha afluixat el ritme i Ignacio Alabart ha transformat el sisè gol després d’un gir a l’àrea i aprofitar una assistència de Pablo Álvarez. Ja en el tram final del matx les dianes de Pau Bargalló i Nil Roca han situat el definitiu 2-8. Aquest dissabte a les 16.00 hores al Palau es disputarà el partit de tornada.

Fitxa tècnica:

Mataró, 2
Barça, 8

Mataró: Martí Almerich, Eric Florenza, Àlex Cantero, Oriol Lladó i Bernat Romero –cinc inicial-, Sergi Grané, Gerard Cusachs, Conrad Xicota, Marc Ollé i Èrik Gual.

Barça: Sergio Fernandez, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Ignacio Alabart i Sergi Panadero –cinc inicial-, Matias Pascual, Sergi Llorca Nil Roca i Joao.

Gols: 0-1, Bargalló (min 5); 1-1, Gerard Cusachs (min 7); 1-2, Matias Pascual (min 8); 2-2, Conrad Xicota (min 19); 2-3, Nil Roca (min 35); 2-4, Pablo Alvarez (min 34); 2-5, Sergi Pandero (min 37); 2-6, Ignacio Alabart (min 39), 2-7, Pau Bargalló (min 45); 2-8, Nil Roca (min 50).

Àrbitres: Tània Pardo i Ariel Morisio. Faltes: 11 i 7.