Trincão: “Espero que els aficionats gaudeixin amb el meu joc”

Trincão: “Espero que els aficionats gaudeixin amb el meu joc”

En la seva presentació, el nou futbolista blaugrana ha repetit que ha arribat al FC Barcelona per "ajudar l'equip i treballar tots els dies perquè l'equip sigui millor"

"Treball". Aquesta és la paraula que ha repetit una vegada i una altra Francisco Trincão en la roda de premsa de la seva presentació com a nou jugador del FC Barcelona. "Estic al Barça per fer la meva feina i convertir-me en un referent d'aquest Club", ha exterioritzat amb un somriure.

Predisposat a ajudar l'equip des del segon u "amb gols i assistències", el jove portuguès ha declarat que "puc jugar en totes les posicions de l'atac i també d'interior". "Espero que els aficionats gaudeixin amb el meu joc", ha afegit l'il·lusionat futbolista de Viana do Castelo.

Trincão és el novè portuguès de la història del FC Barcelona. "M'inspiro en tots els portuguesos que han passat per aquest club. Però ara vull crear la meva pròpia història". Unes memòries que espera escriure, tal com ha declarat, "en el millor club del món guanyant-ho tot i sent un integrant més de l'equip". Sempre amb "treball i aplicació" des del primer dia. 


 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut