L’aventura europea acaba amb una nova passa de gegant

L’aventura europea acaba amb una nova passa de gegant

El Barça Femení va tancar la seva vuitena participació en la Lliga de Campions amb la tercera semifinal en quatre temporades i havent estat superior a tot un Wolfsburg

El camí del Barça Femení a la Lliga de Campions 2019/20 va culminar amb la derrota a les semifinals davant del totpoderós Wolfsburg per 1-0. L’aventura ha suposat una nova passa de gegant per a l’equip, l’any després de la final de Budapest, en mesurar-se i mostrar-se superior en tot excepte en l’efectivitat respecte a les alemanyes. I sent fidel al seu estil.

Abans Juventus, Minsk i Atlètic

La vuitena experiència continental del conjunt blaugrana va començar al setembre, amb un sorteig dur que el va aparellar amb el Juventus, el campió italià, als setzens de final. El 0-2 a Itàlia i el 2-1 a Barcelona van certificar la classificació catalana. L’eliminatòria més desigualada va ser la de vuitens davant del FC Minsk. Amb un 5-0 a l’Estadi Johan Cruyff, les de Lluís Cortés van deixar en tràmit la tornada a Bielorrússia (1-3).

La pandèmia va aturar el futbol just abans de l’eliminatòria de quarts contra l’Atlètic de Madrid. La màxima competició continental ha tornat a l’agost amb un format de Final a 8 al País Basc. A partit únic, el Barça es va desfer de les matalasseres amb un treballat 0-1 a San Mamés. Quatre dies més tard, s’acomiadaria amb honor a Anoeta, en les terceres semis en quatre temporades. Ja pensant en seguir creixent a la nova edició que engegarà al novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut