Wolfsburg - FC Barcelona: Per poc, s'escapa la final (1-0)

Tot i tenir el control, la falta d'encert ha penalitzat les de Lluís Cortés, que han perdut per un solitari i sobtat gol en la semifinal de la Champions

El Barça li ha mantingut el pols a l'aristocràcia europea. I, fins i tot, ha estat superior en molts moments d'aquesta semifinal. Les de Lluís Cortés han perdut per un solitari i sobtat gol de les dues vegades campiones de la Champions. L'1-0 davant el Wolfsburg no ha permès a les blaugranes accedir a la final del màxim torneig continental per segona vegada en la seva històra. La falta d'encert en els metres finals ha penalitzat les blaugranes, que han lluitat fins a l'últim minut.

Control blaugrana

Des de l’inici, la pilota de les estrelles ha estat blaugrana. Les de Lluís Cortés han sonoritzat les grades buides del Real Sociedad Stadium amb el discurs de la possessió. Amb Mariona a l’onze titular, les culers han comptat amb un argument més al mig del camp per buscar la porteria d’Abt.

El partit no s’ha trencat com anunciava la jerarquia culer. Hansen i Oshoala, en dues ocasions, i Hendrick, amb unes mans a l’interior de l’àrea, han pertorbat la tranquil·litat de les xarxes del Wolfsburg. Un elenc que ha construït una fortalesa defensiva per contenir la hiperactivitat de les de Lluís Cortés. Unes futbolistes que han imposat una marxa més que el conjunt de la Baixa Saxònia.

Sense complex d’inferioritat, el Barça ha sotsobrat el dues vegades campió d’Europa en la primera part. Sense el govern d’aquesta semifinal a partit únic, les alemanyes solament han inquietat Sandra Paños amb un xut llunyà i un fluix cop de cap.

Un gol aïllat

En la represa, les 'llobes' han deixat l'aparent letargia dels primers 45 minuts. I han posat setge als tres pals de la portera barcelonista. Imbatuda fins a una jugada embolicada a l'interior de l'àrea que ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa gràcies a un xut de Rolfö (min 58). Solament en el desordre ha imperat el poder del Wolfsburg. Un cop sobtat que no ha arronsat les culers, que ràpidament han buscat la nova igualada.

Tot i les ocasions, no arriba l'empat

Després d'aquest 1-0, les barcelonistes han acumulat mèrits i aproximacions per l'empat. Especialment, a través de les botes d'Oshoala, de Mariona i de Jennifer Hermoso.

D'aquesta manera, el Barça ha continuat escribint el guió d'aquesta semifinal fins a tancar les alemanyes en la seva pròpia àrea. Però en els metres finals ha executat malament i no ha pogut ser, tot i insistir fins a l'últim alè d'aquesta semifinal. La final s'ha escapat per poc. El Barça ha tractat de tu a tu amb l'aristocràcia europea.