Pau Bargalló rep el seu tercer trofeu MVP!

Pau Bargalló rep el seu tercer trofeu MVP!

El jugador de Sant Sadurní ha recollit el guardó en el sorteig de l’OK Lliga 2020/21

Pau Bargalló és l’home MVP. I aquest dimarts ha recollit el seu tercer guardó com a jugador més valuós de l’OK Lliga. Ho fet en l’acte de sorteig del calendari de l’OK Lliga, recollint el trofeu de la mà de Carmelo Paniagua, president de la RFEP.

El jove jugador blaugrana ja va ser MVP en el seu primer curs al Barça (2016/17) i també en les dues últimes temporades, demostrant un alt nivell de joc, repartint un bon nombre d’assistències de gol i destacant també davant de porteria.

L’OK Lliga, sortejada

Bargalló també ha participat en el sorteig de l’OK Lliga 2020/21, que està previst que comenci el cap de setmana del 26 i 27 de setembre amb un duel entre el Barça i el Palafrugell.

En l’acte celebrat a les Caves Freixenet de Sant Sadurní d’Anoia, amb la presències del membre de la comissió esportiva Esteve Pérez, també s’ha celebrat l’OK Lliga Plata.El Barça B enquadrat dins el Grup Sud.

A punt per a la Lliga Catalana

L’equip blaugrana ja coneix quin serà el seu primer rival a l’OK Lliga, però ara té com a horitzó més proper la Lliga Catalana. L’estrena oficial serà aquest mateix dimecres a Mataró (20.30 hores, Esport3) en un duel a porta tancada. La tornada dels vuitens de final serà aquest dissabte 29 (16.00 hores, Barça TV) també a porta tancada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut