Sergi Llorca, presentat com a nou jugador del Barça

Sergi Llorca, presentat com a nou jugador del Barça

El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca ha donat la benvinguda al jove format al planter des de 2010

Sergi Llorca ja sap què és ser jugador del Barça. S’hi va formar entre el 2010 i el 2016 i, després de quatre temporades cedit, ara ja és jugador de ple dret del primer equip. Llorca ha estat presentat oficialment aquest dilluns en un acte privat (per motius sanitaris) a la Llotja del Palau Blaugrana. Ha signat el nou contracte que el vincula fins al 2024, acompanyat del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, del director d’Esports Professionals Albert Soler i del mànager esportiu Toni Miró. El jugador de Caldes de Montbui també ha mostrat la seva nova samarreta amb el dorsal ‘44’.

També han signat els seus contractes els renovats Matias Pascual (2023) i Aitor Egurrola (2021). La renovació d’ambdós esportistes va anunciar-se abans de l’inici d’aquesta temporada, però no es va poder dur a terme l’acte de la signatura per motius sanitaris. Ara, l'equip està a punt per afrontar els primers duels oficials, corresponents als vuitens de final de la Lliga Catalana contra el Mataró. 

Les declaracions dels protagonistes:

Josep Ramon Vidal-Abarca

“Estem molt contents per la incorporació de Sergi Llorca perquè dóna sentit al treball que es fa a la base. És molt important que un jugador de la base arribi al primer equip. Llorca pot aportar  molta força i joventut”

“Aitor Egurrola és una institució al FC Barcelona, és una gran persona i un gran capità. És inigualable, és l’esportista del Club amb més títols i és un honor que segueixi amb nosaltres”

“Pascual arribarà a les deu temporades al primer equip. S’ha guanyat aquesta renovació fins al 2023 perquè el seu rendiment ha anat en augment”

Sergi Llorca

“Estic molt content per ser presentat. Des de petit que sóc culer i s’ha pogut complir la il·lusió de ser jugador del primer equip. Ara sóc més madur. Són molts anys d’aprenentatge, d’entrenaments i de partits”

“L’adaptació a l’equip és molt fàcil i estic intentant adaptar-me el més aviat possible. Vull gaudir de l’hoquei que es juga aquí, que és el millor del món”

Aitor Egurrola

“Em sento un privilegiat. El somni continua i és una oportunitat per gaudir una temporada més d’estar al Barça. Volem continuar competint i aquesta temporada potser serà complicada, però intentarem fer una bona competició”

“És un orgull portar 23 temporades al Barça i tan de bo es pugui allargar aquesta xifra, perquè voldrà dir que seguim guanyant”

Matias Pascual

“És un orgull poder renovar tres temporades més. Estic molt agraït per la confiança que han tingut en mi i en el meu estil de joc. Tinc moltes ganes de seguir aportant el meu joc a l’equip i a la secció”

“Estic gaudint del joc, dels companys i del club, en que l’objectiu és intentar guanyar tots els títols”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut