Marta: “Aquests partits s’han de gaudir i aprofitar”

Marta: “Aquests partits s’han de gaudir i aprofitar”

La defensa blaugrana valora el triomf contra l’Atlètic de Madrid i explica la seva experiència davant del Wolfsburg

Recuperada d’una lesió muscular durant la pretemporada, Marta Torrejón va ser la lateral dretana titular en la victòria davant l’Atlètic de Madrid que va certificar la tercera classificació en quatre anys del Barça per a les semis de la Lliga de Campions. Ara l’equip ja prepara el duel amb el potent Wolfsburg, de dimarts a Sant Sebastià. En una entrevista a Barça TV, la ‘8’ blaugrana parla de la prova de foc davant d’un vell conegut.

Les frases de Marta Torrejón

“Aquest equip està preparat per jugar cada tres o quatre dies. És veritat que venim d’una aturada molt àmplia, però hem fet una gran pretemporada, hem tingut un mes llarg per preparar-nos per aquesta competició il·lusionant i arribarem a dimarts al 100%”.

“Sincerament m’esperava un partit dur contra l’Atlético. Amb la seva situació et podies esperar un partit tancat, esperant les seves contres i que passessin poquetes coses, i en els últims minuts que posessin una jugadora ràpida a dalt que pogués fer alguna ocasió. Nosaltres vam fer el nostre partit, amb paciència, insistint i l’important és que va arribar el gol i continuem aquí”.

“Contra el Wolfsburg la precisió en els metres finals serà molt important. A la pretemporada ens ha sortit molt bé, però la competició és una altra història. Tenim temps de millorar aquestes coses, de veure els errors i, sabent que tindrem un rival molt complicat, donar el nostre 100%”.

“Haurem de fer una passeta endavant en tots els aspectes: ofensiu, defensiu, tàctic, tècnic... hem d’acabar de polir certs detalls i preparar molt bé el partit”.

“Caro (Graham Hansen) ens servirà per donar-nos certes pistes”.

“Aquella eliminatòria amb el Wolfsburg va ser el meu primer any aquí (2013/14). Quedem algunes supervivents. Allà va ser un partit molt dur. Llavors hi havia certa, per no dir molta, diferència entre els dos equips. Elles ja eren punteres a Europa i nosaltres tot just començàvem el nostre professionalisme. Vam tenir molt poques ocasions. Vam lluitar i treballar. Sabíem que seria molt difícil, però els resultats van ser 3-0 i 0-2 i no van ser tampoc males sensacions. Sí que vam veure que hi havia diferència i des d’aleshores l’hem anat escurçant”.

“Estem més a prop d’elles. El treball que s’ha fet fins ara ha estat bo i això és el més important. Evidentment que a un partit pot passar qualsevol cosa. Tenim moltes ganes de tornar-nos a mesurar amb un dels grans d’Europa”.

“No parlaria de por, sinó de respecte per a un gran rival. Aquests partits s’han de gaudir i aprofitar. Són molt poques les que els poden jugar. Per tant, màxima il·lusió i ganes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut