Finalitza la primera setmana de treball prèvia a l'estada a Encamp

Finalitza la primera setmana de treball prèvia a l'estada a Encamp

L’equip es traslladarà a Andorra aquest diumenge per seguir la preparació a Encamp

El Barça de Saras Jasikevicius ha completat aquest dissabte l’última doble sessió de la setmana al Palau Blaugrana. Tot i que diferents jugadors va començar a treballar el passat 8 d’agost, no va ser fins al dia 15 d’agost que tot l’equip va començar a treballar al complet.

Després d’una setmana de treball, de sis dobles sessions que han combinat el treball físic i el treball de pista, l’equip seguirà a Encamp (Andorra) amb la seva preparació del 23 al 29 d’agost. Els jugadors disponibles són els següents: Heurtel, Calathes, Bolmaro, Kuric, Abrines, Hanga, Claver, Smits, Mirotic, Oriola, Davies, Pustovyi, Sergi Martínez, Ibou Badji i Papi Brancou. A més, Higgins també seguirà a Andorra amb la seva recuperació.

Durant l’estada a Encamp, l’equip seguirà amb la seva preparació física per a la temporada, a més de disputar un amistós el 26 d’agost, a les 19h, contra el MoraBanc Andorra. L’últim dia d’estada a Andorra, el 29 d’agost a les 18:30h, l’equip disputarà un amistós contra l’UCAM Múrcia, a Lleida, quan torni cap a Barcelona. Finalment, el dia 30 d’agost a les 20h, els de Saras jugaran l’últim amistós contra el Joventut de Badalona. Aquests partits es podran seguir en directe per Barça TV i Barça TV+.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut