Atlètic de Madrid - FC Barcelona: Rumb a semifinals de Champions! (0-1)

Atlètic de Madrid - FC Barcelona: Rumb a semifinals de Champions! (0-1)

Per tercera vegada a la història, les blaugranes estaran entre les quatre millors d'Europa després de vèncer un combatiu conjunt matalasser

Un tenaç Barça Femení ha delectat un San Mamés sense espectadors. A les de Lluís Cortés els hi ha bastat amb un gol de Hamraoui per segellar el pas a les semifinals de la Champions League. L'exhibició d'autoritat a través de la possessió ha donat el discurs del partit a les blaugranes que s'han sobreposat a un defensiu Atlètic de Madrid. 

L’atac culer topa amb la defensa matalassera

Com és costum, i no ha canviat després dels cinc mesos sense competició, el Barça ha fixat la seva consideració en la pilota. Amb la possessió com a principal argument, les de Lluís Cortés han buscat inquietar la tranquil·litat del 0-0. Martens ha testat la concentració de la portera matalassera Lindahl amb un xut des de la frontal i una centrada que es cabussava al fons de la xarxa. L’Atlètic de Madrid ha respirat, tant de les aproximacions com de la pressió culer, amb dues acciones d’atac esporàdiques.
 
Les de Dani González s’han concentrat en defensar. En conseqüència, les de Lluís Cortés s’han xocat una vegada i una altra amb una feixuga rereguarda. Perquè no solament l’1 blanc-i-vermella ha controlat les envestides blaugranes, principalment des dels costats. Tounkara, sobre la mateixa línia de gol, ha negat la transformació del gris 0-0 a Alexia. Sens dubte, les barcelonistes han portat el pes d’il·luminar l’electrònic.
 
D’aquesta manera, la primera part ha conclòs sense gols. El Barça ha estat a prop, inclús quan ha reclamat dos possibles penals per mans de l’Atlètic a l’interior de l’àrea, però la glòria s’ha cantat en els següents 45 minuts.

L’empat no es desfà... 

El guió de color blaugrana ha continuat projectant-se sobre la gespa d’un San Mamés buit. Per tant, solament s’han escoltat les veus de les banquetes. Més sorolloses quan s’han lamentat de les ocasions desaprofitades. En ambdós cantons, però especialment el culer. Oshoala, en un un contra un, Alexia, després d’una centrada de Torrejón, i Hansen en una ràpida transició que ha aturat Lindahl. Knaak, en un contraatac, també ha executat sense èxit.

... fins que arriba Hamraoui 

Amb paciència, les culers han insistit. I, en l’ocàs d’aquests quarts de final, ha arribat l’anhelat i el merescut gol barcelonista. Quan el futbol s’ha desmarcat de l’ortodòxia imposada pel Barça, ha aparegut Hamraoui. En una jugada desordenada, la migcampista francesa, després d’un refús contrari, ha firmat el 0-1 (min. 80) des de l’interior de l’àrea.

Res més ha impedit la presència de les de Lluís Cortés a les semifinals, per tercera vegada en la història del torneig europeu; el poderós Wolfsburg serà el rival després de guanyar per 1-9 el Glasgow City. Però, aquesta tarda, Europa sencera, i Bilbao, ha presenciat la candidatura d'un persistent Barça per aquesta Champions.  

FITXA DEL PARTIT

Atlètic de Madrid, 0
Barça, 1
 
Atlètic de Madrid: Lindahl, Strom, Menayo (Laurent, min. 71), Van Dongen, Tounkara, Guagni, Sosa (Chidiac, min. 88), Moore, Sampedro, Knaak (Ana Marcos, min. 88) i Duggan.
Barça: Paños, Torrejón, Pereira, Mapi León, Leila, Hamraoui, Alexia (Losada, min. 91), Martens (Mariona, min. 63), Graham Hansen, Oshoala (Aitana Bonmatí, min. 82) i Jennifer Hermoso.
 
Gols: 0-1, Hamraoui (min. 80).
 
Àrbitra: Stéphanie Frappart. Ha amonestat amb targeta groga l’atlètica Guagni (min. 24).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut