Confirmats els horaris dels vuitens de final de la Lliga Catalana contra el Mataró

Confirmats els horaris dels vuitens de final de la Lliga Catalana contra el Mataró

L’equip s’estrenarà el dimecres 26 (20.30 hores) i jugarà la tornada al Palau el dissabte 29 (16.00 hores)

Torna l’hoquei. Gairebé sis mesos després del Barça – Vic del 7 de març, el primer equip d’hoquei patins tornarà a disputar un partit oficial. Serà el dimecres 26 d’agost a Mataró (20.30 hores, Esport3), en l’anada dels vuitens de final de la Lliga Catalana. La tornada dels vuitens de final serà el dissabte 29 al Palau (16.00 hores, Barça TV) a porta tancada.

El Mataró serà el primer rival del Barça 2020/21. Els del Maresme, que han ascendit a l’OK Lliga després de ser el primer classificat del seu grup d’OK Lliga Plata, tornen a la màxima categoria de l’hoquei patins mantenint tot el bloc i sumant la incorporació de Marc Ollé.

La fase final, a Vic

En cas de classificació, el Barça haurà de disputar la fase final de la competició a partit únic i en la mateixa seu que va proclamar-se campió el curs passat: l’Olímpic de Vic. El conjunt barcelonista jugaria els quarts de final el dilluns 31 d’agost (21.30 hores) contra el vencedor de l’eliminatòria entre el Vic i el Taradell. La semifinal seria el dijous 3 de setembre (21.30 hores) i la final el dissabte 5 (21.30 hores).

Fi de l’estada de pretemporada a Encamp         

D’altra banda, l’equip ha finalitzat aquest divendres l’estada de pretemporada a Encamp, completant cinc jornades d’entrenaments físics i tàctics. La plantilla tornarà a exercitar-se el dilluns i el dimarts, pensant ja en l’eliminatòria contra el Mataró.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut