Atlètic de Madrid – FC Barcelona Femení (prèvia): Tornar a somiar

Atlètic de Madrid – FC Barcelona Femení (prèvia): Tornar a somiar

18.00h, BarçaTV i BarçaTV+: L’equip reapareix sis mesos després amb un clàssic als quarts de final de la Lliga de Campions a San Mamés

173 dies, 25 setmanes i quasi sis mesos després, el Barça Femení tornarà aquest divendres a jugar un partit oficial. I ho fa amb un plat fort: els quarts de final de la Lliga de Campions davant de l’Atlètic de Madrid. UEFA ha readaptat la màxima competició continental en una Final a 8, a partit únic, al País Basc. Així, l’estadi de San Mamés -sense públic- acollirà un clàssic estatal inèdit a Europa.



D’aquesta manera, el conjunt que dirigeix Lluís Cortés es planta a l’antepenúltima ronda, colofó d’una temporada en què ja ha conquerit la Lliga, la Supercopa d’Espanya i la Copa Catalunya.

Però això va ser abans de la pandèmia. Superat el confinament, l’equip ha treballat de valent durant cinc setmanes per arribar en les millors condicions possibles a la gran cita. Els seus cinquens quarts de finals consecutius.



L’Atlètic de Madrid, rival sempre competitiu

L’Atlètic de Madrid, per la seva banda, arriba per primera vegada a l’antepenúltima ronda de la Champions League. Com recordava Lluís Cortés en la roda de premsa oficial des de Bilbao, tots els partits entre matalasseres i culers solen ser equilibrats. Molt reforçades al mercat d’estiu, la seva convocatòria ha estat marcada per les cinc baixes per Covid-19 i la sancionada Ludmila. Tampoc hi serà Virginia, en el pensament de totes les que aquesta tarda tornaran a somiar en gran.

Quan i on veure el partit de Champions?

L’enfrontament de San Mamés, que està programat per aquest divendres 21 d’agost a les 18 hores de Barcelona, es podrà veure en directe a través de Barça TV i Barça TV+. La nova OTT blaugrana oferirà el matx en català, castellà i anglès a tot el món, sense restriccions.

A més, cal recordar que també es podrà fer un seguiment a través del compte de Twitter del @FCBfemeni.

A continuació, repassem els horaris d'arreu del món perquè no et perdis aquest decisiu partit de la Champions femenina.

mini_MicrosoftTeams-image (1)
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut