Ariño: “Volem tornar a gaudir a la pista”

Ariño: “Volem tornar a gaudir a la pista”

El Barça ha completat l’últim entrenament previ al partit de la Supercopa de Catalunya (divendres, 21 hores), que suposarà el retorn de la competició cinc mesos després

L’hora de tornar a competir s’apropa! El Barça disputa aquest divendres (21 hores, Esport3) la Supercopa de Catalunya, que aquest any se celebra a partit únic contra el Fraikin BM Granollers al pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí. Els blaugranes han completat aquest dijous l’últim entrenament previ a la reestrena, i després de tres setmanes de preparació estan llestos per tornar a competir.

Xavi Pascual podrà convocar 18 jugadors per al partit, i per tant haurà de descartar-ne un abans d’anar cap al pavelló. Una seu que queda a tot just un quilòmetre de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En acabar l’entrenament previ, el tècnic blaugrana i l’extrem Aitor Ariño han atès Barça TV per parlar del retorn de la competició cinc mesos després de l’últim partit. En aquest sentit, tots dos han coincidit en què l’equip té moltes ganes de tornar a jugar. “Volem tornar a gaudir a la pista, com estàvem fent, i retrobar les sensacions”, deia el ‘13’ del Barça.

El tècnic blaugrana, per la seva banda, ha destacat l’esforç que ha fet la Federació Catalana d’Handbol per a que la Supercopa es pugui disputar amb garanties sanitàries. “Esperem que sigui un bon partit que ens serveixi als dos equips”, ha afirmat també Pascual.

Més declaracions d’Aitor Ariño:

“Portem molt temps esperant aquest moment. Tot el barcelonisme té ganes de competir i poder veure l’handbol sumant un títol”

“La preparació està sent boníssima, la gent ha vingut amb moltes ganes i amb un bon to físic. Són setmanes de càrrega i la il·lusió de l’equip és màxima”.

“Un derbi sempre és especial. Ells sortiran amb molta il·lusió, es fonamenten en la seva defensa per sortir al contraatac i trobar espais en atac”.

“Volem tornar a gaudir a la pista, com estàvem fent, i retrobar les sensacions. Hem d’anar pas a pas, perquè hem estat molt temps aturats, però és un títol i el Barça sempre s’hi deixa la pell”.

“Els fitxatges són jugadors molt joves però experimentats. Tenen nivell Barça, els desitjo tota la sort del món, estan treballant moltíssim i nosaltres els estem ajudant perquè s’integrin el més ràpid possible al Club”.

Més declaracions de Xavi Pascual:

“Arribem amb moltes ganes perquè portem molt temps sense jugar. Sabem que és un títol, que el Granollers també està en un bon moment i esperem que sigui un bon partit que ens serveixi als dos equips”.

“Per a nosaltres tots els partits són importants, i si a més hi ha l’al·licient d’un títol en joc doncs millor”.

“M’agradaria destacar la bona feina que ha fet la Federació Catalana d’Handbol en la organització amb el president Jaume Fort al capdavant. Han treballat de valent perquè es pugui disputar una Supercopa amb el màxim de garanties”.

“El Granollers ha canviat gent però segur que mantindrà la mateixa filosofia. Serà un equip que defensarà dur amb el 6-0, que correrà, que té bons jugadors en atac i nanos joves amb molt futur”.

“La convocatòria seran els 18 jugadors que ens permet la competició i la meva idea és que tots participin, alguns amb més minuts i d’altres menys”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut