El Femení desembarca a Bilbao

El Femení desembarca a Bilbao

El Barça ha viatjat al País Basc aquest dimecres per afrontar la Final a 8 de la Lliga de Campions a partir de divendres

El Barça Femení ja és a Bilbao, on a partir d’aquest divendres disputarà la Final a 8 de la Lliga de Campions. El conjunt que dirigeix Lluís Cortés ha completat l’últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i tot seguit s’ha desplaçat al País Basc, seu de la màxima competició continental.

El partit de quarts de final contra l’Atlètic de Madrid serà divendres a partir de les 18 hores a l’estadi de San Mamés de Bilbao. El Barça portarà a terme l’últim entrenament dijous a la tarda, a les instal·lacions de Lezama.

El vencedor de l’eliminatòria entre les matalasseres i culers s’enfrontarà al vencedor del Glasgow City i el Wolfsburg a les semifinals, el dimarts 25. Tant les semis com la final es traslladaran a l’Estadi de la Reial Societat.  

Cal recordar que tots els partits del Barça a la Lliga de Campions seran emesos per Barça TV i en streaming a través de Barça TV+.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut