Llorca, Roca i Alabart, junts de nou amb un somni complert

Llorca, Roca i Alabart, junts de nou amb un somni complert

Els tres joves de La Masia han arribat al primer equip després de persistir en el seu treball durant anys

Ignacio Alabart, Nil Roca i Sergi Llorca tornen a estar junts en un vestidor. Ho fan després d’incomptables entrenaments i d’assolir la maduresa necessària en les cessions, que els ha permès complir el somni de convertir-se en jugadors de ple dret del primer equip del Barça. Els uneix una amistat forjada a l’hoquei patins formatiu blaugrana (coincideixen a partir del 2012), a La Masia i compartint pis. Aquesta afinitat es fa evident dins i fora de la pista.

Amb la incorporació de Llorca aquest estiu, els tres jugadors estan realitzant una estada de pretemporada que els recorda a les seves primeres experiències amb el primer equip. L’agost del 2014, els joves del planter (juntament amb el porter Blai Roca) ja van conviure una setmana a El Montanyà, patint aleshores algunes bromes dels ‘grans’.

En un reportatge amb Barça TV realitzat, es mostren orgullosos del camí fet al llarg d’aquests anys fins arribar al primer equip, on esperen coincidir-hi molts anys i celebrar molts títols. En una entrevista distesa, també evidencien la bona avinentesa entre tres esportistes que són present i futur de la secció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut