Bartomeu:

Bartomeu: "Confiem que Koeman sigui l'entrenador del Barça"

El President ha explicat que "Koeman coneix molt bé la filosofia i creu en l’estil del Barça, a més de la seva experiència"

Josep Maria Bartomeu, President del FC Barcelona, durant la seva entrevista a Barça TV, ha parlat també del futur entrenador culer: "Si res es torça, Koeman serà l’entrenador del Barça la propera temporada. Coneixem com és ell i com pensa, però també per la seva experiència. Coneix molt bé la filosofia i creu en l’estil del Barça. Per això és l’escollit".

A més, Bartomeu ha recordat que "al desembre, Koeman ens va dir que tenia una responsabilitat amb la selecció holandesa, a pocs mesos de l’Eurocopa". Però afegeix que "ara amb el covid, aquest tema ha canviat, i és un somni per ell de fa molts anys".

Quant a possibles incorporacions, el president barcelonista ha explicat que "hem parlat de fitxatges amb Koeman, però l’arribada de jugadors nous ha de comportar la sortida d’altres". 

A continuació, repassem les declaracions més destacades de Bartomeu sobre la resta dels noms propis:

Leo Messi

"Messi ha dit moltes vegades que vol acabar la seva etapa al Barça. Koeman ens ha dit que Messi és el pilar del seu projecte".

"Té contracte amb el 2021. Parlo regularment amb el jugador i amb el seu pare. No tinc cap dubte que, malgrat la decepció de Lisboa, ens engrescarem amb el nou projecte. Messi segueix sent el millor jugador del món, i el tenim nosaltres."

"No he parlat amb Messi, però sí he parlat amb el seu pare. El dol ja l’hem passat. Ens hem de mostrar optimistes. Ens hem d’aixecar, treballar i generar il·lusió. Acaba un cicle i comença un altre, però dins de l’era de Leo Messi".

Éric Abidal

"Avui ens ha comunicat que volia deixar el càrrec. És una decisió personal d’ell. Ha estat un gran col·laborador. És decisió d’ell i l’hem d’acceptar".

Quique Setién

"A Setién, haig d’agrair l’esforç i el fet de venir a mitja temporada, cosa que no és fàcil a un club com el Barça. El confinament tampoc ha anat bé. La tornada de la pandèmia ha costat agafar l'embranzida que tenia l’equip abans".

Ramon Planes

"Ramon Planes dirigirà la secretaria tècnica. Les decisions que es prenguin ara seran consensuades amb secretaria tècnica i el nou entrenador. Ara es farà una conversa individual amb cada jugador per comunicar que no es compta amb ells. Són jugadors llegendaris, que han de marxar amb grans honors. Però s’ha de parlar cas a cas".

Ter Stegen

"Ter Stegen. És un professional enorme. La seva renovació es va aturar perquè ho va demanar ell durant la pandèmia per responsabilitat. Seguirà al Barça. Creiem molt amb ell".

Els joves

"Hem rebut ofertes per Ansu Fati, però no el volem vendre. Volem que creixi aquí. És intransferible".

"Trincao i Pedri, per als barcelonistes, són dos grans desconeguts. Són jugadors que il·lusionen. Des que els hem fitxat, ja hem rebut ofertes per ells, pel doble del que vam invertir".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut