Ronald Koeman, nou entrenador del FC Barcelona

Ronald Koeman, nou entrenador del FC Barcelona

El FC Barcelona i Ronald Koeman han arribat a un acord per a la seva incorporació com a entrenador del primer equip de futbol fins al 30 de juny del 2022

El FC Barcelona i Ronald Koeman han arribat a un acord per a la seva incorporació com a entrenador del primer equip de futbol fins al 30 de juny del 2022. 

L’acte de presentació i posterior roda de premsa del nou tècnic blaugrana se celebrarà avui a partir de les 18.00 hores a l’Auditori 1899. La presentació es podrà seguir en directe per BarçaTV+ a partir de les 16.55 hores, amb la signatura del contracte, les primeres fotografies i la compareixença de premsa davant els mitjans de comunicació.

Experiència per a la banqueta culer

La llegenda blaugrana, heroi del Barça a Wembley i que va donar als culers la seva primera Copa d’Europa, torna al Camp Nou. Aquest cop, però, ho farà des de la banqueta per dirigir al conjunt blaugrana. L'holandès suma ja una gran experiència com a tècnic amb més de 20 anys dirigint i vuit títols guanyats, i arriba ara al FC Barcelona després de passar per diverses Lligues com la Premier, la Lliga Espanyola, l’Eredivisie o la Lliga Portuguesa, a més de la selecció dels Paisos Baixos.

Ronald Koeman va començar la seva trajectòria com a entrenador precisament al Barça, fent d’assistent del primer equip i posteriorment com a segon entrenador (1998-99).

08D -

Després marxaria al Vitesse, on estaria fins al 2001, quan va arribar a l’Ajax. A l’equip d’Amsterdam, Koeman va entrenar un total de quatre anys, fins al 2005, i va guanyar dues Lligues, una Copa d’Holanda i una Supercopa Holandesa. La campanya 2005/06 va provar sort a Portugal, on va entrenar al Benfica i va guanyar la Supercopa de Portugal, i el següent curs (2006/07), ho va fer al PSV, amb qui va guanyar de nou l’Eredivisie.

Va ser el 2007 quan va aterrar de nou a la Lliga Espanyola, concretament a la banqueta del València, on guanyaria la Copa del Rei. Després d’una temporada, va tornar al seu país natal, on va dirigir a l’AZ Alkmaar (2009), amb qui aconseguiria la Supercopa Holandesa, i tres anys al Feyenoord (del 2011 al 2014). Tot seguit va posar rumb cap a la Premier League, on va dirigir el Southampton (de 2014 al 2016) i posteriorment a l’Everton (2016-17). Actualment, dirigia la selecció holandesa des del 2018 fins ara, que comença una nova etapa a la banqueta del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut