Lluís Cortés: “Tenim motivació i ambició per passar l’eliminatòria”

Lluís Cortés: “Tenim motivació i ambició per passar l’eliminatòria”

El tècnic barcelonista, Vicky Losada i Sandra Paños han comparegut en la roda de premsa prèvia als quarts de final de la Champions per explicar com afronten el primer obstacle del torneig europeu

La Champions League entra en escena pel Barça Femení. Aquest divendres (18 hores), el torneig europeu arrenca per les de Lluís Cortés. L'Atlètic de Madrid, un rival sempre competitiu, és el primer obstacle en una competició que es juga en format de Final a 8 al País Basc.

Abans d'emprendre el camí cap a Bilbao, escenari on les blaugranes disputaran els quarts de final, l'entrenador culer i les futbolistes Vicky Losada i Sandra Paños han parlat en roda de premsa. A continuació, repassem les declaracions més destacades: 

L'Atlètic de Madrid, el rival 

Lluís Cortés: "L'Atlètic de Madrid és una incògnita, perquè té moltes baixes i, consegüentment, fa augmentar la incertesa. Però això ens reforça la idea de centrar-nos en nosaltres. En els nostres punts forts. “L’objectiu és guanyar l’Atlètic de Madrid"

Losada: "Han tingut baixes. Però hem de respectar a l'Atlètic de Madrid. De vegades, en l'adversitat és quan creixes"

Paños: "Hem trobat la manera de treballar el nostre joc. Per tant, no importa el rival que tinguem davant. Proposarem el nostre estil"

El format actual de la Champions

Lluís Cortés: "Condiciona jugar a partit únic en un camp neutral. Hi ha coses positives i negatives. Però és un partit de 90 minuts i estem preparats per competir al màxim"

Losada: "És una pena no poder tenir el públic amb nosaltres; espero que ens animi des de casa. L'equip es deixarà la pell"

Paños: "És una Champions diferent. Cada partit és una final; l'Atlètic de Madrid serà la nostra primera final"

DSC_0298-min

5 mesos sense competir

Lluís Cortés: "L'aturada ha afectat. Però hem entrenat molt des de la represa. Hem posat molt èmfasi en aquesta pretemporada. Hem fet una repesada al nostre model de joc després de tants mesos sense competir. Les jugadores han respost molt bé i tenen clara la idea de joc. Hem de ser nosaltres mateixes: tenir la pilota i ser agressives en les zones de finalització"

Paños: "Hem fet una gran pretemporada. L'equip ha treballat molt bé, hem fet partits entre nosaltres i estem a punt"

Els favoritismes

Lluís Cortés: "Les etiquetes de favorits ho deixo per la premsa. Nosaltres som millors que l'any passat, estem treballant bé. L'equip està preparat per fer un bon paper a Europa" 

Lluís Cortés: "Havíem de treballar molt per atrapar les millors d'Europa. Hem entrenat molt per millorar. Cada jugadora s'esforça per donar el millor de si. Ens hem preparat per competir al màxim contra qualsevol rival. Però som conscients que són eliminatòries a partit únic on no es pot cometre cap error"

Losada: "Portem un gran escut. Però aquest any no hi ha cap favorit. Som millor equip i l'experiència que hem adquirit ens dóna avantatge"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut