“Hem de gestionar la il·lusió per competir”

“Hem de gestionar la il·lusió per competir”

El tècnic Edu Castro i el capità Aitor Egurrola agraeixen les comoditats al Comú d’Encamp per sentir-se “com a casa”

Després de desplaçar-se en autocar aquest diumenge cap a Andorra, l’equip d’hoquei patins ha viscut la primera jornada d’entrenaments a les instal·lacions esportives d’Encamp. A banda de la doble sessió d’entrenament, l’equip ha estat rebut per Laura Mas, cònsol major de la parròquia andorrana. “És un lloc ideal per fer una pretemporada”, comenta Edu Castro. “És el segon any que repetim aquí i ens sentim com a casa. Les comoditats són màximes”, afegeix Egurrola.

El tècnic i el capità han agraït l’acollida de l’equip i han obsequiat a la cònsol amb un estic i una samarreta signada per la plantilla blaugrana. En la roda de premsa realitzada aquest dilluns al migdia, Castro i Egurrola han mostrat l’objectiu més proper: “competir el millor possible en el primer partit”.

Està previst que aquesta cita arribi la setmana vinent amb la disputa dels vuitens de final de la Lliga Catalana contra el Mataró. I ambdós han coincidit que és important “gestionar la il·lusió per competir”. Castro considera que els jugadors “estan molt acostumats a situacions difícils” però "porten molts mesos aturats i hem d’anar al primer partit sense precipitar-nos”. “Les ganes et poden portar a fer les coses massa ràpid”. I Egurrola subratlla: “Hem de fer que la il·lusió per competir no es giri en contra”.

L’entrenador també ha explicat que “hem de ser conscients de l’escut que portem i ser competitius en cada bola i en cada partit. Nosaltres mateixos ens exigim donar el màxim i lluitar per tots els títols”. Després de la Lliga Catalana està previst que es disputi la Copa a la Corunya, “amb tot el que això significa però sense perdre de vista que serà un títol disputat en una pretemporada”.

L’equip continuarà exercitant-se a Andorra fins divendres 21, després de cinc intenses jornades de treball físic i tàctic, combinat amb activitats de grup. La quarta setmana es presentarà amb els primers partits oficials (previstos pel dimecres 26 i el dissabte 29) contra el Mataró.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut