Alta de Ferrao i lesió muscular de Feixas
Ofert per

Alta de Ferrao i lesió muscular de Feixas

El brasiler ja té el vist-i-plau mèdic per tornar a jugar un cop superada la lesió al tendó d’Aquil·les mentre que Feixas s’estarà quatre setmanes de baixa

Ha arribat la notícia més esperada. Ferrao ha rebut l’alta mèdica un cop superada la ruptura parcial al tendó d’Aquil·les de la cama esquerra. Es va lesionar el 26 de novembre en una acció fortuïta del partit contra Osasuna Magna disputat al Palau i va passar pel quiròfan el 2 de desembre. Ara, vuit mesos i mig després, Ferrao ja té l’alta mèdica després que el confinament endarrerís els terminis de recuperació previstos i el jugador no pogués disputar el play-off final de lliga. Això sí, Ferrao arribarà a temps i en plena forma per la Final Four de la Champions que es disputarà al Palau entre el 8 i l’11 d’octubre.

Per contra el porter Miquel Feixas s’estarà unes quatre setmanes de baixa per una ruptura fibril·lar al recte femoral de la cuixa esquerra i la seva baixa s’uneix a la de Joselito.

“Em trobo millor del que pensava”

“Estic molt content perquè el tendó està responent molt bé després d’aquests primers dies d’entrenament, estic millor del que pensava i les sensacions són les mateixes que en qualsevol altra pretemporada”, explica Ferrao.

“Quan em vaig lesionar em vaig proposar tornar per la Final Four. És cert que la pandèmia ha endarrerit els terminis de recuperació però les circumstàncies han volgut que pugui jugar la final i em fa molta il·lusió i tinc moltes moltes ganes perquè és l’únic títol que em falta guanyar amb el Barça i he treballat molt dur per estar en plenes condicions a la cita després de perdre'm ja la semifinal de la temporada passada per sanció”, remarca el brasiler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut