Talent eslovè per al Barça

Talent eslovè per al Barça

Blaz Janc (23) i Domen Makuc (20) expliquen en una entrevista amb Barça TV com se senten en els primers dies com a blaugranes i quins són els seus objectius en aquesta nova etapa

L’escola eslovena continua exportant talent handbolístic, i dos dels seus màxims exponents han arribat aquest estiu a Barcelona per continuar creixent al Palau Blaugrana. Blaz Janc i Domen Makuc són dos joves jugadors (23 i 20 anys, respectivament) formats al Celje que han arribat plegats al projecte del Barça. Tot i la seva curta edat, tots dos tenen experiència en la Lliga de Campions. De fet, Janc va debutar en la màxima competició europea amb només 15 anys, mentre que Makuc es va convertir en el primer jugador nascut a partir del 2000 a debutar en la Champions.

Durant l’estada de l’equip blaugrana a Encamp (Andorra), Janc i Makuc van atendre Barça TV per explicar les seves sensacions en els primers dies amb els companys, els objectius personals i col·lectius i per presentar-se davant de l’afició. Tots dos coincideixen a afirmar que fitxar pel Barça era un somni que tenien des de fa anys. A més, a Barcelona hi tenen a Jure Dolenec, amb qui formen la nova colònia eslovena del Palau, i que els ha ajudat a aterrar al Club.

Janc i Makuc van arribar a coincidir breument a Celje, i el central explica que el seu primer gol va arribar després d’una assistència de Janc. Tots dos revelen que fa un temps que estudien castellà, i s’atreveixen amb unes primeres paraules a càmera. Estan al Barça per créixer i continuar aprenent “al costat de grans jugadors”, i comparteixen el gran objectiu del Club: “Guanyar la Lliga de Campions”.

Coneguem millor a Blaz Janc i Domen Makuc, els dos joves eslovens que han signat per les quatre properes temporades amb el Barça:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut