Ansu Fati i Pedri segueixen entre els candidats al ‘Golden Boy’

Ansu Fati i Pedri segueixen entre els candidats al ‘Golden Boy’

El dos jugadors culers formen part de la llista de 60 finalistes per guanyar el premi que acredita el millor jugador jove de l’any 2020

Com ja és habitual cada any, el diari esportiu italià Tuttosport entrega el Golden Boy, el premi que acredita el millor jugador jove de l’any. Aquesta edició busca el futbolista menor de 21 anys que més ha brillat a Europa durant aquest 2020. I els barcelonistes Ansu Fati i Pedri segueixen avançant rondes i opten al guardó. 

Aquesta és la tercera ronda de votacions del Golden Boy. Primer va començar amb una llista de 100 candidats, després es va reduir a 80. I, ara, ha passat a 60. Uns integrants que els han decidit els internautes d'arreu del món. Uns usuaris que podran seguir votant pel seu jugador jove preferit. 

Cal recordar que aquest premi ja el va guanyar anteriorment Leo Messi (2005), i també un exblaugrana com Cesc Fàbregas (2006), a més de diverses estrelles del món del futbol com Wayne Rooney, Sergio Agüero, Paul Pogba, Raheem Sterling o Kylian Mbappé, entre d’altres. En aquesta edició 2020, Ansu Fati i Pedri han presentat arguments ofensius per lluitar per aquest títol individual. 

La història del nen trenca rècords

En aquest curs 2019/20, Ansu Fati ha polit una infinitat de marques. Tant a la Lliga, com a la Champions. El segon més jove a debutar a la Lliga amb el Barça, el jugador més jove a marcar amb el Barça al torneig regular, el més jove a ser titular al Camp Nou, el més jove a marcar i assistir a la Lliga, l'anotador més jove al Camp Nou, el més jove a debutar a la Champions amb el Barça i el golejador més jove a la competició de les estrelles.

A més a més, amb el 31 a l'esquena, ha sigut el 5è màxim artiller de la primera plantilla blaugrana. Han estat uns gols importants. Perquè cinc de les seves vuit dianes han esdevingut decisives per l'esdevenir del resultat final.

Pedri ja entrena com a blaugrana

Pedro González 'Pedri' és un dels reforços per a la plantilla blaugrana 2020/21; destacar que l'exjugador de Las Palmas ja entrena a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El canari ha quallat una bona temporada a Segona Divisió A. Aquest curs, ha estat titular indiscutible en els 11 de l'elenc de los canariones; el seu comptador ha registrat 34 partits a la categoria de plata i quatre gols

mini_DSC_7678
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut