Mònaco recupera l’atletisme internacional

Mònaco recupera l’atletisme internacional

El principat acull avui la primera prova de la “Diamond League” on aquest vespre hi participarà la quatre vegades campiona del món, Yulimar Rojas

El principat de Mònaco serà el punt de sortida, aquest vespre, de la Diamon League. Aquesta serà la primera gran cita de l’atletisme internacional després de cinc mesos d’aturada general per la COVID-19.

El retorn de Rojas

Per aquest motiu a la cita no hi podia faltar l’atleta del Barça quatre vegades campiona del món i actual “rècord women” de triple salt en pista coberta, Yulimar Rojas. La blaugrana tornarà a competir per primer cop en cinc mesos a l’Estadi Lluís II. Ho farà a partir de les 20.17h (en directe per movistar deportes).

En la roda de premsa prèvia, la de Veneçuela va donar importància a una prova que, a més de ser la primera, obre la temporada a l’aire lliure: “aquesta temporada serà molt curta i força especial per la situació actual. Afrontem l’any olímpic i, després de tres mesos sense poder entrenar a causa del confinament, Mònaco ha passat a ser una prova encara més important”, va apuntar Rojas.

Del WR al confinament

Cal recordar, que l’última competició en la qual va disputar la blaugrana va ser el míting de Madrid, on va passar als llibres d’història amb un salt de 15,43m que establien un nou rècord del món en pista coberta.

L’últim gran salt a l’aire lliure va ser a Andújar, on Rojas es va quedar a només 9 centímetres del rècord del món que ostenta Inessa Kravets amb una marca de 15,50m.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut