Deco: “Trincão ho té tot per triomfar al Barça”
Ofert per

Deco: “Trincão ho té tot per triomfar al Barça”

L’exjugador blaugrana assegura en una entrevista al web del Club que Trincão té “molta qualitat i molt futur”

Francisco Trincão ha aterrat a Barcelona com el ‘millor creador de gols’ de la Lliga portuguesa segons el diari A Bola, un guardó que premia els futbolistes que més perill generen a través dels seus gols i assistències. És un guardó que va guanyar fins a tres cops un altre portuguès: Deco. El campió d’Europa del 2006 amb el Barça assegura al web del Club que “Trincão ho té tot per triomfar al Barça”.

Deco defineix així a la nova perla portuguesa: “Té molta qualitat i molt futur. És el clàssic jugador esquerrà que arrenca des de la banda i va cap a dins. Té una rematada fàcil quan es dirigeix a posicions centrals. Té un contra un i rematada. Personalment és un futbolista que m’agrada molt”.

Trincão és el clàssic jugador esquerrà que arrenca des de la banda i va cap a dins. Té ú contra ú i rematada

DECO

L’exjugador blaugrana assegura que Trincão triomfarà al Barça, especialment si se li dóna un cert temps d’adaptació. “Al Barça els jugadors que venen de fora han de donar un resultat immediat, cosa que no sempre és fàcil per a un jugador jove com ell. Si té minuts, crec que pot triomfar”, afegeix Deco.

Deco: “Ansu Fati i Riqui Puig són jugadors amb cap”

Qui va guanyar la Champions amb Porto i Barça també ha valorat el rendiment que poden donar dues joves promeses com Ansu Fati i Riqui Puig. “Ansu i Riqui són aquestes coses que passen al Barça, on es fa una gran feina al planter. Crec que són dos jugadors amb cap que estan centrats en créixer i aprendre. Si són humils i tenen ganes de guanyar-ho tot, acabaran triomfant al Barça”. Paraula de Deco.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut