Un rival batut més a la llista de Messi

Un rival batut més a la llista de Messi

Amb el seu gol contra el Nàpols, l’argentí ja ha marcat contra 35 equips a la Champions

Un altre rival batut per Leo Messi a la Lliga de Campions. I ja en van 35! Amb el gol de l’argentí contra el Nàpols, el 10 assoleix una xifra inaudita en la competició continental. Mai cap altre jugador havia marcat contra tants equips diferents. Equips alemanys, espanyols, francesos, anglesos, italians, portuguesos... fins i tot de Bielorússia, Xipre, Dinamarca o Ucraïna. De fet, dels 40 equips contra els quals ha jugat Messi, només n'hi ha cinc en què no ha pogut veure porteria: Rubin Kazan, Atlètic de Madrid, Benfica, Udinese i Inter de Milà.

Messi lidera la classificació havent marcat contra 35 equips diferents a la Champions, seguit de Cristiano Ronaldo amb 34  i Raul González amb 33. Lluny queden Benzema i Ibrahimovic, amb 29 cadascun.

La víctima preferida del 10 a la competició de les estrelles és l’Arsenal, amb nou gols en sis partits. L’AC Milan i el Celtic (tots dos amb 8) completen el podi d’equips més batuts per Messi. Una llista que s’engreixa, ara, amb el Nàpols i que podria continuar ampliant-se en els propers mesos. De fet, aquesta mateixa temporada, concretament a la fase de grups, ja va incloure a la llista una nova víctima, el Borussia Dortmund.

A més, amb la seva gran actuació davant el conjunt napolità, Messi ha estat nominat per la UEFA al premi del jugador de la setmana, juntament amb Kyle Walker (Manchester City), Cristiano Ronaldo (Juventus) i Robert Lewandowski (Bayern de Munich).

També el seu gran gol contra el Nàpols està entre els nominats al gol de la setmana de la UEFA, juntament amb el de Karim Benzema (Manchester City-Reial Madrid), Cristiano Ronaldo (Juventus-Olympique de Lió) i Robert Lewandowski (Bayern de Munich-Chelsea). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut