Matheus supera la revisió mèdica

Matheus supera la revisió mèdica

El brasiler, que signarà per tres temporades amb el Barça, té el vist-i-plau per començar la pretemporada amb la resta de l’equip

Matheus Rodrigues ha superat la revisió mèdica i ja està a punt per signar per tres temporades amb el Barça i començar la pretemporada amb la resta dels seus nous companys. El brasiler, que tot just va arribar divendres procedent de Sao Paulo, era l’última de les tres noves incorporacions que faltava per passar les proves mèdiques.

Matheus té 23 anys i arriba procedent del Corinthians, club en el qual s’ha format com a jugador. És esquerrà, destaca per la seva potència, desequilibri i capacitat golejadora i ja ha debutat amb la selecció absoluta del Brasil.

“Em sento molt content i molt feliç de vestir una samarreta d’un club tan gran com el Barça, un dels millors equips del món. Tenia moltes ganes de venir i començar a jugar amb els meus nous companys. Crec que puc aprendre molt d’ells, i també puc ajudar molt aportant desequilibri i un tipus de futbol sala alegre, que és el meu estil”, explica Matheus.

Plaza pot comptar amb tota la plantilla

Un cop superades les revisions, el míster Andreu Plaza pot comptar amb els 14 jugadors del primer equip per començar la pretemporada. El primer entrenament serà aquesta mateixa tarda al Palau. Serà llavors quan els tres nous –Matheus, André Coelho i Miquel Feixas- coincidiran per primera vegada amb el grup i coneixeran els seus nous companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut