El nou quartet de capitans

El nou quartet de capitans

Raúl Entrerríos heretarà el braçal de Víctor Tomàs després de la retirada del 8' culer, que el va lluir les últimes vuit temporades; l’acompanyaran Sorhaindo, Pérez de Vargas i Fabregas

Després de l’obligada retirada per motius de salut de Víctor Tomàs, el Barça d’handbol viurà un canvi de capità després de vuit estius. Tomàs defensava el braçal des de la temporada 2012/13, quan el va rebre de mans de Laszlo Nagy, i de cara a la propera temporada serà Raúl Entrerríos qui l’heretarà de mans del gran capità de l’última dècada.

El quartet de capitans de la temporada 2020/21 el completaran Cédric Sorhaindo, Gonzalo Pérez de Vargas i Ludovic Fabregas, que tot just en la seva tercera temporada s’incorpora com a quart capità. Entrerríos i Sorhaindo, els dos jugadors més veterans d’una plantilla molt jove, continuen mantenint un paper clau dins del vestidor blaugrana. Gonzalo, per la seva banda, segueix evolucionant i cada vegada té un rol més important.

Orgull i responsabilitat

“Per a mi és un orgull i un privilegi ser el capità d’aquest equip, en un gran club com el Barça amb grans capitans en la seva història”, diu Entrerríos sobre el seu nou paper a l’equip. “S’ha de ser responsable en un càrrec com aquest, i seguiré amb el mateix compromís que he demostrat les últimes 10 temporades”, afegeix el ‘9’ culer.

Gonzalo exercirà com a tercer capità, i ho valora així: “És un pas més en la meva carrera i un reconeixement a la meva trajectòria al Club i al meu treball”. A més, el porter blaugrana explica que adquireix una mica més d’importància després de la retirada de Víctor Tomàs i que pren amb ganes la responsabilitat del nou rol.

El nou membre de l’equip de capitans serà Ludovic Fabregas. El francès afirma que “és molta confiança del Club, dels entrenadors i dels companys, i estic molt agraït”. “Intentaré seguir igual, ajudant, sent jo mateix. Això no em canviarà, però estic molt content i orgullós d’entrar al grup de capitans”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut