L’equip es retroba abans de començar a entrenar-se

L’equip es retroba abans de començar a entrenar-se

El conjunt de Xavi Pascual ha passat les proves mèdiques aquest divendres abans d’arrencar els entrenaments de pretemporada el proper dilluns

Reunits quasi cinc mesos després. El Barça d’handbol s’ha retrobat aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per passar les proves mèdiques habituals de la pretemporada. Unes proves prèvies a l’inici dels entrenaments, previst per al proper dilluns. Els jugadors i el cos tècnic s’han tornat a veure les cares, un fet que no passava des del 12 de març, quan l’equip va fer l’últim entrenament abans que la Covid-19 aturés tota l’activitat. Els blaugranes arrencaran la pretemporada amb 19 jugadors, en què destaca la presència de les noves incorporacions: Blaz Janc, Domen Makuc, Haniel Langaro i Luis Frade.

Els jugadors han passat les proves que hauran de certificar que estan físicament preparats per arrencar els entrenaments previs a una temporada que serà molt exigent. Durant la propera setmana s’exercitaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i el diumenge 9 d’agost l’equip es desplaçarà a Encamp (Andorra) per fer l’habitual estada de pretemporada durant aquella setmana.

Amb ganes de començar

En aquest primer dia de presa de contacte, Gonzalo Pérez de Vargas i Ludovic Fabregas han donat veu al sentiment de tota la plantilla, que ja tenia ganes de retrobar-se. “Teníem ganes de poder estar junts; tant de bo el dilluns puguem tornar a entrenar i tocar pilota, que és el que volem”, deia el porter blaugrana. El pivot francès, per la seva banda, comentava: “En tenim ganes, però també cal respectar algunes mesures de seguretat; veurem si els entrenaments seran diferents a anys anteriors. És clar que tenim ganes de tocar pilota, perquè fa cinc mesos que no juguem a handbol”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut