Noves condicions per als abonaments de la temporada 2020/2021

Noves condicions per als abonaments de la temporada 2020/2021

Quan es pugui assistir als partits amb l'aforament limitat, es destinarà el 85% de les entrades als socis abonats, que les hauran de sol·licitar a través d'un formulari i amb possible sorteig per al seu repartiment

L'Àrea Social del FC Barcelona ja ha començat a enviar els nous abonaments de la temporada 2020-2021 del Camp Nou, de l'aparcament i del Palau Blaugrana, que es lliuren segons les condicions escollides per cada soci abonat i aplicant el descompte corresponent a la bossa del Seient Lliure de la temporada anterior. Les noves condicions dels abonaments de la temporada 2020/21 del Camp Nou i del Palau Blaugrana venen donades per a l’ excepcionalitat del moment d’emergència sanitària a causa de la COVID-19 i la dificultat de preveure la tornada de públic a aquestes instal·lacions. La normativa d’ús de l’abonament i del Seient Lliure s’haurà d’adaptar a les regulacions i limitacions de l’aforament disponible, així com a les disposicions de les autoritats sanitàries.

Tot seguit us exposem el funcionament dels abonaments, segons les condicions en les què se celebrin els partits.

Partits a porta tancada sense públic

Per cada partit al què no es pugui assistir per jugar-se sense públic durant la temporada 20/21, el Club descomptarà la part proporcional del cost de l’abonament i l’aplicarà com a descompte a l’import de  la temporada 21/22.

Partits amb aforament limitat

Fins que no es disposi del 100% de l’aforament del Camp Nou o del Palau Blaugrana per al públic, l’abonament no servirà per entrar als partits i s’aplicarà el protocol d’Estadi/Palau Net i Segur, amb les següents condicions quan es permeti un aforament limitat de públic. 

1) Prioritat d’assistència per als abonats: Es destinarà el 85% de l’aforament permès per als abonats, i el 15% restant a la venda a socis i públic en general.

2) Inscripció prèvia: Per optar a alguna d’aquestes localitats, els abonats hauran d’inscriure’s a través d’un formulari al web del Club que generarà un llistat de peticionaris partit a partit.

3) Sorteig si la demanda supera l’oferta: En cas que per a un partit hi hagi més sol·licituds que entrades disponibles, es procedirà a realitzar un sorteig per designar el repartiment de les entrades.

4) Condicions especials d’accés:

  • Els abonats no podran mantenir el seu seient habitual.
  • La distribució de les localitats serà la més propera possible a la ubicació o zona de preu de l’abonat. La localitat serà d’ús obligatori, amb possibilitat de cessió, però no es disposarà del Seient Lliure.
  • El Club treballarà per tal de fer possible que es puguin fer peticions i assignacions de localitats agrupades, per afavorir els agrupaments familiars.
  • L’accés no es farà amb el carnet d’abonament sinó que es rebrà una entrada electrònica específica per a cada partit, assignada a l’àrea que correspongui al seu abonament.
  • Per cada partit que no es pugui assistir durant la temporada 20/21, el Club retornarà la part proporcional del cost de l’abonament, que s’acumularà en una bossa de descompte a final de temporada i es compensarà amb l’abonament 21/22.

Els partits que computaran per poder obtenir el descompte corresponent seran:

  • (i) Aquells partits en els què l’assistència de públic estigui totalment prohibida.
  • (ii) Aquells partits en els que, un cop permesa l’assistència limitada, el soci abonat hagi sol·licitat assistir a través del formulari corresponent, però no li hagi estat possible per causa de no haver resultat agraciat en el sorteig d’entrades (en cas d’haver-ne).

Partits amb tot l'aforament disponible

Quan s’hagi recuperat la normalitat amb el 100% de l’aforament, l’abonament físic serà operatiu i ja es podrà fer ús de la localitat habitual i del procés del Seient Lliure.

Abonats amb plaça d'aparcament

El Club contactarà amb els abonats que disposin de plaça d’aparcament per informar-los de les condicions d’ús per la temporada 2020/21 en aquells partits amb aforament limitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut