Martens: “Tinc el cap fresc i vull guanyar tot el que pugui”

Martens: “Tinc el cap fresc i vull guanyar tot el que pugui”

L’atacant holandesa està feliç després de retrobar-se amb les seves companyes i de les primeres setmanes de treball de pretemporada

La interrupció per la crisi sanitària de la Covid-19 la va trobar a Holanda, on estava concentrada amb la selecció. Va ser el desenllaç inesperat per a una temporada atípica per a Lieke Martens, que l’havia començat arrossegant una lesió en un peu des del Mundial.

Amb el nou curs han arribat nous reptes i noves il·lusions per a la 22 blaugrana. En una entrevista des de l’estada a la Vall d’en Bas per als mitjans del club, Martens explica les bones sensacions individuals i col·lectives.

Les frases de Lieke Martens

“Estic bé, a casa meva he pogut córrer, a Holanda ha estat una mica diferent a Espanya. Però sí, he trobat molt a faltar la pilota, les noies i tot l’equip. Ara estic molt contenta de començar.”

“La Lliga de Campions és un torneig molt bonic i en nou dies el pots guanyar. La UEFA ha fet bé que sigui el mateix en nois i noies.”

“Veig molt bé tot l’equip. Hem de seguir així i fer més i més. Totes volem guanyar la Champions i per això has d’entrenar-te molt.”

“Està molt bé haver mantingut l’equip, l’any passat va anar molt bé. La dinàmica de grup és bona i amb el sol fet de seguir pots continuar aprenent.”

“En tot l’any passat vaig poder jugar pocs partits. Ara tinc el cap fresc i vull guanyar tot el que pugui”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut