El gol de Griezmann contra el Vila-real, escollit 'Goal of the Month' del juliol
Ofert per

El gol de Griezmann contra el Vila-real, escollit 'Goal of the Month' del juliol

La suma dels vots dels usuaris de tots els dominis del web oficial del FC Barcelona han escollit aquesta gran jugada entre Messi i el crac francès a l'Estadi de La Cerámica

Ja tenim un nou guanyador del ‘Goal of the Month’, el del mes de juliol. I, aquest cop, abans que s'acabi el mes ja que els de Quique Setién van disputar el darrer partit oficial d'aquest mes el 19 de juliol. El vencedor és el gol d'Antoine Griezmann a l'Estadi de la Cerámica contra el Vila-real. Un gran gol en què el jugador francès va elevar la pilota de primeres després d'una bona assistència de Leo Messi per superar a Sergio Asenjo. Una jugada d'insomni que va marcar la golejada contra el Vila-real (1-4). Cal recordar que el guanyador del mes de juny va ser Luis Suárez, amb el seu primer gol contra el Celta. 

Així doncs, el gol guanyador d'aquest mes, el de Griezmann, s’ha imposat al que va fer Luis Suárez en el mateix partit contra el Vila-real, el d'Arturo contra el Valladolid i el de Leo Messi de falta directa contra l'Osasuna. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut