El primer gol de Suárez contra el Celta, escollit 'Goal of the Month' del juny
Ofert per

El primer gol de Suárez contra el Celta, escollit 'Goal of the Month' del juny

La suma dels vots dels usuaris de tots els dominis del web oficial del FC Barcelona han escollit aquesta gran jugada d’estratègia entre Messi i Suárez a Balaídos

Ja tenim un nou guanyador del ‘Goal of the Month’. I, aquest cop, després de la represa de la competició, l’acció que ha estat més votada ha estat la protagonitzada per Luis Suárez. És el gol que va fer contra el Celta, a Balaídos, després d’una falta picada per Messi i que va acabar amb un cop de cap de l’uruguaià. Jugada de pissarra que va sortir a la perfecció i que va servir per inaugurar el marcador.

El ‘Goal of the Month’ és un concurs estrenat al gener que permet escollir el millor gol marcat durant el mes. Durant la crisi del coronavirus i l’aturada de la competició, els usuaris del web oficial del FC Barcelona van votar per gols històrics anotats al mes d’abril i del maig.

Així doncs, el gol guanyador d'aquest mes, el de Suárez, s’ha imposat al que va fer Ansu Fati contra el Leganés, al de Jordi Alba contra el Mallorca i al de Rakitic contra l’Athletic Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut