Barça B – Sabadell: S’escapa el somni de l’ascens (1-2)

Els de Garcia Pimienta s’han avançat amb un gol de Monchu, però el conjunt arlequinat ha capgirat el marcador a la segona meitat amb dues dianes

No ha pogut ser. El somni de l’ascens haurà d’esperar per al Barça B. Els barcelonistes s’han vist superats pel Sabadell (1-2), tot i avançar-se amb un gol de Monchu en un xut de falta davant les ocasions del Sabadell. A la segona part, un gol matiner dels arlequinats ha igualat el marcador. En el minut 73 el Sabadell ha situat el definitiu 1-2, sense fortuna de cara a porteria per part del Barça B.

El partit ha començat amb el Sabadell protagonitzant les ocasions de perill ofensiu. La primera, en el minut 7, ha sorgit en un error defensiu en la sortida de pilota dels de Garcia Pimienta. Però el jugador del Sabadell Edgar ha topat amb Iñaki Peña, que ha firmat una doble aturada de mèrit.

El ritme no s’ha aturat damunt la gespa de l’Estadi Antonio Lorenzo Cuevas i el conjunt barcelonista ha tingut la primera arribada amb un xut tímid de Matheus que ha sortit fora en el minut 19. El quadre arlequinat ha tingut la segona arribada clara amb un xut de Néstor, però ha topat novament amb Iñaki Peña molt segur sota els pals. Tres minuts després ha estat Rubio de cap qui ha posat a prova el porter culer, però la rematada ha sortit a fora per ben poc.

Monchu colpeja primer

Amb el partit obert el Barça B s’ha avançat en el marcador. Monchu ha marcat en una falta directa executada des del lateral de la porteria del Sabadell, (1-0, min 37). El resultat ja no s’ha mogut, tot i l’alt ritme del partit.

El Sabadell capgira el marcador

En la primera aproximació ofensiva de la segona meitat el Sabadell ha igualat el marcador. En un servei de córner Aleix Coch ha rematat la pilota al fons de la porteria (1-1, min 47). Amb el gol el partit s’ha estabilitzat i el Barça B ha firmat el control de la pilota i de les arribades ofensives. Ilaix ha tingut una bona ocasió, però el seu xut ha sortit desviat per sobre de la porteria.

Ronald Araujo ha hagut d’abandonar el terreny de joc en el minut 75 per un fort cop al turmell a l’interior de l’àrea. Una acció molt protestada per la banqueta culer per possible penal a favor. Just abans del canvi el Sabadell ha culminat la remuntada en una assistència d’Edgar per a Néstor, que ha superat la sortida d’Iñaki Peña (1-2, min 73).

El Barça B ha seguit buscant la porteria d'Ian Mackay i Akieme ha aconseguit l’empat, però l’àrbitre ha assenyalat fora de joc. El xiulet final ha deixat el Barça B sense la recompensa de l’ascens a Segona Divisió A, després d’una gran temporada dels de Garcia Pimienta.

Fitxa del partit:

Barça B, 1
Sabadell, 2

Barça B: Iñaki Peña, Morer, J. Cuenca, Monchu, R. Araujo (Mingueza, min 75), Jandro (Nils, min 82), Akieme, Matheus (Reis, min 58), R. Manaj, Konrad i Ilaix Moriba (Gerard, min 82).

Sabadell: Ian Mackay, Josu Ozkoidi, Aleix Coch (Pajarero, min 59), Adri Cuevas (Beitia, min 87), Edgar, Néstor, Óscar Rubio, Boniquet (Xiker, min 94), Pedro Capó, Grego i Aarón Rey (Pascual, min 93).

Gols: 1-0, Monchu (min 37); 1-1, Coch (min 47); 1-2, Néstor (min 73).

Àrbitre: Iván Caparrós. Ha amonestat amb targeta groga Capó i Coch del Sabadell i Jandro, Monchu i Cuenca, del Barça B.