Es trenca la ratxa del Nàpols

Els de Gennaro Gattuso no poden superar el Parma després de cinc jornades consecutives sense conèixer la derrota a la Serie A

Nou partit del Nàpols a la Serie A, però aquest cop el resultat ha estat una derrota. L’equip del sud d’Itàlia, rival del Barça a la tornada dels vuitens de final de la Champions, ha perdut aquest dimecres contra el Parma (2-1), a l’Ennio Tardini, i no pot allargar la seva ratxa de partits consecutius sense perdre a la Serie A –acumulava tres victòries i dos empats en les últimes cinc jornades.

Ho ha fet en un partit en què els tres gols s’han marcat de penal. Caprari ha avançat els locals just abans del descans (1-0, min 45), però Insigne ha posat l’empat novament minuts més tard (1-1, min 53). Finalment, Kulusevski, des dels onze metres, ha fet el gol de la derrota dels de Gennaro Gatusso, que no han pogut comptar ni amb el porter David Ospina, amb una fatiga muscular, ni amb Dries Mertens, així com amb el sancionat Arkadiusz Milik.

Un resultat que trenca una bona ratxa i que deixa el Nàpols setè, amb 56 punts. De totes maneres, a falta de tres jornades per al final, l’equip de Gatusso –que no pot arribar a la quarta posició- ja està classificat per a l’Europa League, després d’haver-se proclamat campió de la Copa Itàlia. Així, ara afronta aquests darrers partits de la Serie A, contra el Sassuolo, l’Inter i la Lazio, com a preparació per a la tornada dels vuitens de final de la Champions.