Matheus Pereira:

Matheus Pereira: "Va ser un debut molt important i esperem pujar a Segona A"

El migcampista brasiler valora a Barça TV el seu primer partit amb el Barça B en la victòria davant el Valladolid Promeses del primer partit del Play-off d'ascens

Després de sis mesos de la seva arribada al FC Barcelona, ​​Matheus Pereira da Silva, va debutar amb el Barça B davant el Valladolid Promeses en el primer partit del Play-off d'ascens a la Segona A. Va ser un debut alegre per la titularitat i per la victòria importantíssima que va permetre al filial blaugrana classificar-se per la segona eliminatòria.

"Va ser un debut molt important amb una victòria i esperem poder pujar a la Segona A", ha valorat el brasiler a Barça TV. El migcampista brasiler, de 22 anys, no va poder jugar en els dos primers mesos de la seva arribada per temes burocràtics i va jugar els seus primers minuts davant el filial del Valladolid després del confinament pel Covid-19: "Els primers mesos han estat complicats per no poder competir que és el que ens agrada als jugadors i ara que podem estic molt millor”.

"Me sentí cómodo y los compañeros me ayudaron mucho. Este vestuario es una familia y estamos siempre juntos”

Matheus Pereira

Matheus Pereira va jugar 86 minuts en el seu primer duel i va ser important en l'acció del segon gol blaugrana: "Vaig aguantar la pilota, vaig veure a Morer que em doblava per la dreta, i li vaig passar la pilota perquè centrés, i després Monchu va rematar molt bé", relata el brasiler que reconeix que s'esperava sortir d'inici: "Estic entrenant molt bé per poder tenir aquesta oportunitat davant el Valladolid i volia fer-ho bé. Em vaig sentir còmode i els companys em van ajudar molt. Aquest vestidor és una família i estem sempre junts", afegeix.

L'equip ja està preparant a Marbella, ciutat on s’allotja el filial blaugrana, el segon partit del Play-off d'ascens davant el Badajoz. Un partit que es disputarà el dijous 23 a les 20 hores al Nou Mirador d'Algesires: "Serà un partit molt dur com el del Valladolid. Estem ben preparats i estem entrenant molt bé per fer un molt bon partit".

Matheus Pereira ha aprofitat també per sincerar-se personalment: "Sóc un brasiler molt tranquil que li agrada estar a casa, amb la família i els amics i vaig venir al Barça perquè penso que és molt difícil rebutjar a aquest club, perquè era el meu somni des de petit".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut