Ronald Araujo s’incorporarà amb el Barça B en aquest Play-off d’ascens

Ronald Araujo s’incorporarà amb el Barça B en aquest Play-off d’ascens

El central del filial blaugrana, que estava en dinàmica de primer equip, es desplaçarà aquest dimarts cap a Marbella, per afrontar l’eliminatòria davant el Badajoz del proper dijous

Reforç per al Barça B en aquest play-off d’ascens a la Segona Divisió A. Ronald Araujo, que estava en dinàmica de primer equip, s’incorporarà aquest dimarts amb el Barça B un cop finalitzi l’entrenament de la primera plantilla a la Ciutat Esportiva.

Un cop finalitzada la Lliga de la Primera Divisió el central uruguaià podrà preparar amb el filial blaugrana la segona eliminatòria del Play-off d’ascens a la Segona Divisió A. D’aquesta manera, Garcia Pimienta recupera el quart capità de l’equip per afrontar el partit d’aquest dijous davant el Badajoz al Nuevo Mirador de Algeciras (20 hores).

D’altra banda, aquest dilluns s’incorpora també a la plantilla el porter del Juvenil A, Arnau Tenas, que també es trobava en dinàmica de primer equip, amb qui va ser suplent en l’últim partit de Lliga davant l’Alabès.

En aquest sentit, el porter del Juvenil A, Ramon Vilà, que ha estat amb el Barça B a Marbella des de divendres, posa rumb cap a Barcelona, per gaudir d’uns dies de vacances abans d’incorporar-se als entrenaments de la pretemporada del Juvenil A de Franc Artiga el proper 27 de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut