Última prova del Barça B abans d’afrontar el play-off

Última prova del Barça B abans d’afrontar el play-off

El filial blaugrana s’ha exercitat a les instal·lacions de la Quinta Football Fields, situades a Marbella, per preparar els últims detalls de cara al partit d’aquest diumenge davant el Valladolid Promesas

El Barça B ha fet aquest dissabte a la tarda l’última sessió preparatòria a les instal·lacions de la Quinta Football Fields, situades a Marbella, per preparar els últims detalls de cara a l’eliminatòria d’aquest diumenge davant el Valladolid Promesas que es disputarà al Ciudad de Málaga a les 20 hores (Barça TV – Catalunya TDT-  i Barça TV +)

El tècnic Garcia Pimienta ha comptat amb els 21 jugadors que van viatjar aquest divendres a terres andaluses. Així doncs, els 12 disponibles de la plantilla del Barça B i 9 jugadors del Juvenil A s’han entrenat per preparar la primera eliminatòria de les tres possibles que s’hauran de superar per aconseguir l’ascens a la Segona Divisió A.

Cal recordar que el filial blaugrana afronta el duel davant el Valladolid Promesas amb les baixes per lesió d’Álex Collado, Sarsanedas, Hiroki Abe, Labinot i Rosanas, i també les de Riqui Puig, Ronald Araujo, Ansu Fati i Arnau Tenas amb dinàmica de primer equip.

Declaracions d’Iñaki Peña

“Es una oportunitat única i ho donarem tot per passar a la segona eliminatòria, perquè és una oportunitat per a la qual portem tota la temporada lluitant.”

“És una eliminatòria a un partit i qualsevol error es pagarà molt car. Intentarem fer el millor partit de la temporada contra un rival que serà molt dur. És, sens dubte, el partit més important que té aquesta generació del 1999-2000, però estem preparats per afrontar aquest play-off i lluitar per l’ascens.”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut