El Barça B marxa cap a Màlaga

El Barça B marxa cap a Màlaga

El filial blaugrana debutarà el proper diumenge, 19 de juliol, al Play-off exprés d’ascens a Segona Divisió A contra el Valladolid Promesas a l’Estadi Ciudad de Màlaga (20.00 hores)

El Barça B viatja avui cap a Màlaga i posteriorment, es dirigirà cap a Marbella on s’allotjarà durant el Play-off d’ascens a Segona Divisió A. L’expedició del filial blaugrana està formada per 21 jugadors. L’equip de Garcia Pimienta debutarà el proper diumenge, 19 de juliol, contra el Valladolid Promesas, quart classificat del Grup 2, a l’Estadi Ciudad de Màlaga (20.00 hores).

El Barça B ha realitzat aquest divendres la darrera sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, ja sense els lesionats Àlex Collado i Rosanas, i s’ha desplaçat cap a Màlaga en avió. L’expedició està formada pels següents jugadors: Iñaki Peña, Lazar Carevic, Morer, Jorge Cuenca, Mingueza, Monchu, Jandro, Ramos Mingo, Akieme, Matheus Pereira, Reis i Rei Manaj.

També viatgen nou jugadors del Juvenil A: Ramon Vila, Álvaro Sanz, Konrad, Nico, Nils, Ilaix, Mika, Jaume Jardí i Gerard Fernández. Garcia Pimienta té les baixes de Collado, Sarsanedas, Hiroki, Rosanas i Labinot per lesió. Arnau Tenas, Riqui Puig, Araujo i Ansu Fati, segueixen en dinàmica de primer equip.

Declaracions de Garcia Pimienta

“Arribem al Play-off amb moltíssimes ganes de gaudir del premi. Els jugadors s’ho han guanyat durant la temporada. Quedar segons classificats amb la plantilla jove que tenim és un premi per tots i afrontem el partit contra el Valladolid Promesas amb moltes ganes”

“Sabem la dificultat que tindrà el partit perquè és un filial amb jugadors de molt nivell, amb una mitjana d’edat una mica més alta, que ha fet una molt bona temporada en el seu grup de la Segona B i haurem d’estar al 100% per intentar passar”

“El Valladolid és un equip que sap al què juga, tenen automatismes molt clars, jugadors experimentats i que han jugat a la primera plantilla i és un rival molt complicat. Haurem d’estar molt concentrats i es decidirà per petits detalls”

“Volem ser protagonistes i tenir la pilota i ser fidels al nostre estil perquè és l’única forma que tindrem opcions per guanyar”

“Estem tristos per la baixa d’Álex Collado, el pitjor que pot passar-li a un futbolista és que es lesioni. Es perd una oportunitat de jugar aquest Play-off, que ha estat una peça importantíssima en aquestes dues últimes temporades. Esperem poder guanyar i dedicar-li la victòria”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut