El Barça Rugby s’assegura a Bautista Güemes

El Barça Rugby s’assegura a Bautista Güemes

El 10 argentí del rugbi continuarà vestint la samarreta blaugrana la temporada vinent

Que un 10 argentí renovi a can Barça sempre és sinònim de bones notícies, també al rugby. Bautista Güemes continuarà al Barça Rugby la temporada 2020-2021. El club ha arribat a un acord amb el jugador per a continuar un any més.

Experiència diferencial

L’arribada del de Buenos Aires a terres catalanes, ara fa tres anys (temporada 2017-2018), va permetre al conjunt blaugrana donar un salt de qualitat. L’experiència de l’obertura argentí al TOP-14 (la millor lliga europea d’aquest esport) es va notar sobre els terrenys de joc de la lliga espanyola, convertint-se en un dels jugadors més ben valorats de la Divisió d’Honor. 

En aquestes tres temporades, Güemes ha disputat un total de 56 partits (52 a la lliga i 4 a la Copa del Rei) aportant un total de 446 punts (7,9 punts per partit), sent un home clau tant per la seva qualitat amb el peu, com per la capacitat d’organitzar i endreçar a un equip que aposta per un joc ràpid, dinàmic i divertit.

Clau en els dies grans

Tot i la seva curta trajectòria amb el club, Güemes ja te diversos records memorables amb la samarreta blaugrana. El 10 argentí va ser clau en la victòria del Barça en el derbi de la temporada 17-18 amb dos drops antologics, un d’ells a tocar de la línia divisòria del terreny de joc. En el derbi de la passada campanya disputat al Baldiri Aleu, un altre drop va donar la victòria als de Sergi Guerrero en el minut 80 de partit. Pel que fa a les seves actuacions a la Copa, Güemes va ser decisiu a la semifinal del 2019 per retornar al Rei de Copes a una nova final amb cinc cops de cástig i una transformació, mentre que a la final l’argentí va aportar amb 3 cops de càstig i dues transformacions i va ser nomenat MVP del duel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut